Mannen opgelet! MasterChef worden is een eitje met dank aan de Philips Airfryer

Lads, het is gedaan met alleen een eitje te bakken

Celebrity MasterChef is terug en dat hebben we geweten. Wie thuis een vrouw, lief, bijslaap heeft weet dat het ‘kaske’ van de TV op maandagavond moeilijk af te pakken is. Maar voor wie zijn vrouw, lief, bijslaap of Tinderdate eens culinair wil verrassen hebben we mooie tip! Wil jij thuis een sterrenmaal à la Nick Bril op tafel brengen kan je rekenen op de kunsten en recepten van van bv’s als Sérine Ayani en Titus De Voogdt maar minstens even hard op de Philips Airfryer Combi XXL. Met dit keukentoestel maak je thuis zelf makkelijk MasterChef gerechten.

Wat het doet? Met al zijn geavanceerde functies zoals een kerntemperatuurmeter en een bakaccessoire, kan je een breed scala aan gerechten met gemak en precisie bereiden. En het wordt nog makkelijker want Sérine Ayani en Titus De Voogdt, twee van de getalenteerde chefs van Celebrity MasterChef Vlaanderen, hebben een aantal van hun recepten herwerkt voor een volledige bereiding met de Philips Aifryer.

 

Sérine bereidde een verrassend éénpansgerecht tijdens de Aifryer Challenge in het programma. Dit gerecht bestaat uit heerlijk geurende saffraanrijst, perfect gekruid gehakt, sappige tomaatjes, knapperige puntpaprika’s, een vleugje verfrissende citroen en een subtiele kick van paprikapoeder. Titus bereidde dan weer een gerecht met kalfskotelet op grootmoederswijze. Twee gerechten die je volledig met de Philips Aifryer kan klaarmaken.

Voor meer informatie en receptinspiratie, bezoek de Philips website: www.philips.be/masterchef.

 

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Rapper Boef verpatst dit heerlijk stulpje

Gewoon Boef man… “Ik ben in de buurt, ik moet hosselen, Politie wil me ...

Zakdoek van wenende Messi te koop aangeboden voor 1 miljoen dollar

Er zit genetisch materiaal in… aldus de verkoper “Dit is het slechtste en verdrietigste ...

Bang & Olufsen onthult beperkte editie Beosound A9 met Mononeon

Een samenwerking met de Grammy Award-winnende bassist Ter ere van de intrinsieke relatie tussen ...