één merk voor elke gelegenheid? Gezocht en gevonden bij ESPRIT!

Jack & Jones, Adidas, Nike, Colourful Rebel, Scotch & Soda, Abercrombie & Fitch, Jacob Cohen, Essentiel, Floris Van Bommel, Tod’s, Dsquared, Roberto Cavalli,…noem maar op…het werd een hele waslijst toen we voor een opdracht de merken moesten opsommen die wij in onze kledingkast hadden liggen. Van betaalbaar tot duur en voor elke gelegenheid wel een merk waar we spontaan naar teruggrijpen. En daar lag dan ook de uitdaging die we binnen de redactie met onszelf aangingen. Konden wij een merk of brand vinden dat én betaalbaar is én ons kan kleden voor elke gelegenheid die zich in een normale week voordoet? Wij denken dan aan werken, gaan sporten, met de boys op café gaan, voor de televisie hangen, chique gaan dineren of onze beentjes strekken in ‘The Villa’ of de Carré? Het was donderdagavond en we kregen ieder tot zondag tijd om met een betaalbaar alternatief voor al de merken in onze uitpuilende kleerkast te zoeken. Wat bleek? Na twee dagen kwamen we met hetzelfde alternatief af…

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f1e

Het begon vrijdagochtend…gezien de files de laatste maanden alleen maar zijn toegenomen was er geen tijd om in die comfortabele fluwelen rode badjas (Hugh Heffner is er niets tegen) aan de keukentafel de krant door te nemen en onze vers gezette koffie op te drinken. Er staat een afspraak met een belangrijke potentiële klant van ons nieuw bedrijf, zijnde het Digital Content Marketing bureau met als klinkende naam The Cult of Content, op onze agenda. Terwijl we voor de spiegel checken of onze zijden das wel goed geknoopt is, wat voor Jens een groter probleem lijkt dan voor Kevin, overlopen we in gedachten nog eens al onze troeven. Toch flitste de uitdaging even door onze gedachten en vroegen we ook hier voor de spiegel af of er geen alternatief bestaat voor dat veel te dure outfit van Cavalli…even noteren (notities iPhone!)…
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_5f1d

Soit, overtuigd van onze strategie, trekken we de mouwen van ons wit (!) overhemd naar beneden, doen de knopjes van onze strakke scheerwollen colbertjasjes dicht en ademen we nog eens diep in en uit. Met een lederen manbag onder de arm en elegante wollen mantel stuiven we de trap af naar de auto. Onderweg werpen we  nog snel een blik op die roestvrijstalen Tag Heuer… . Tijd voor notitie twee…alternatief voor deze dure Zwitser!

Od8cG92KQgGKqI%tIPEIRg_thumb_5f20

Een dik uurtje later nemen we met een vette handdruk afscheid van onze toekomstige klant. De rest van de werkdag vliegt voorbij en gelukkige gastjes we zijn, beslissen we spontaan om ’s avonds onze succesvolle afspraak te vieren met een Gouden Carolus in Bar Du Port…een bruine kroeg op het Antwerpse Eilandje met zicht op het MAS. Twee Carolussen later vliegen we naar huis en ruilen we ons kostuum en elegante lederen Van Bommels in voor comfortabele sweatpants en een katoenen hoodie van A&F (hopla, notitie 3 is een feit…vrijetijdskleding) en sportieve sneakers en ga je nog enkele rondjes door het park lopen. De koele avondlucht en de lichaamsbeweging doen uiteraard goed. Na de douche, hijsen we ons in onze uitgaanskledij voor een date met onze deerne om later op de avond samen met onze onze vrienden een flesje te kraken en onze dansbeentjes uit te laten. Voor we vertrekken, nog snel een nieuwe notitie voor onze opdracht en gaan!
106EK2W002_100

Met een kleine kater (dame des huizes was BOB!) gingen we zaterdagmorgen voor onze laptop zitten en begonnen we te zoeken…één brand dat ons gisteren kledingsgewijs doorheen de dag had kunnen loodsen…dat was de opdracht…twee uur later waren we al rond…Kevin stuurde als eerste…’kheb het al gevonden’…tien minuten later het bericht van Jens…’Ik ook’…om het spel eerlijk te spelen beslisten we pas om exact en tegelijk om 12u de naam van het merk door te sturen…12u…’PING’…ESPRIT rolde over het scherm…Van vrijetijdskledij tot uitgaanskledij naar chique outfits met voor elke gelegenheid de juiste accessoires? Wij hadden onze selectie gevonden! En wat meer? Het hoeft helemaal niet superduur te zijn? Betaalbare kwaliteit…iedereen gelukkig!

LY6lLtdtReysTLGEVwBnOw_thumb_5f21

Geen zin in een ellenlange zoektocht naar kleding voor elk moment van de week? Open dan net als ons de webshop op www.esprit.be en laat je gaan!
Onze keuze ging alvast naar een mooi pak, een tijdloze horloge, een handige manbag, een ultralichte zonnebril , toffe sneakerseen sportieve trui met hoge kraag en een supercomfortabele sweatpant. Die van jullie?

 
 
 

You May Also Like

SodaStream, jouw hulpmiddel tegen uitdroging tijdens warme zomerdagen

En nu hopen op dat echte zomerweer… We hebben nog niet veel geluk gehad ...

Het gemak van wijn kopen in de online webshop

Tegenwoordig is alles wel online te bestellen. Van de dagelijkse boodschappen tot een volledig ...

Met deze beachlook ben jij helemaal summerproof

We krijgen dan toch nog een zomer! Goed nieuws! De grenzen gaan open en ...