Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag

Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel denken we spontaan aan pindakaas. Het broodbeleg op basis van fijn gemalen apennoten is niet weg te denken op Nederlandse ontbijttafels. Zo ook niet bij de ex-FHM500 winnares en Dumpert-meisje Sylvana IJsselmuiden. Naast een, gniffel gniffel, mossel en een eigen boxershortlijn heeft ze nu een eigen pindakaas, de Sylvana’s Sûkerbôle!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

“Pindakaas is echt mijn meest favoriete broodbeleg op aarde. Ik was dan ook erg vereerd dat ik mijn eigen smaak mocht ontwikkelen met De Pindakaaswinkel”, aldus de welgevormde Friese. En die roots neemt ze ook mee in de smaak want haar pindakaas wordt met typisch Fries suikerbrood gemaakt.

Wil ook jij eens proeven van een overheerlijke Sylvana, of toch haar pindakaas, kan je exclusief HIER terecht.

Cover: Instagram

You May Also Like

Summer Fre$h de zomer in met Philipp Plein

Een verslavend Eau de Toilette die al je zintuigen wakker schudt en verfrist. De ...

Hoe vaak moet je nu eigenlijk jouw haar wassen?

Je hoort steeds vaker van mensen die hun haar helemaal niet meer wassen. Dat ...