Dumpert-schatje Sylvana lanceert eigen boxer-lijn

Wie wil er nu geen Syl aan de bil? 

Wie kent Sylvana IJsselmuiden niet? Wie ons ook nog volgde in het verleden, wisten al langer dat wij dikke vriendjes waren met de knappe Friese blondine. Veel langer dan het moment ze verkozen werd tot knapste vrouw (FHM500) van Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Niet alleen ziet ze er geweldig goed uit, is het een steengoede presentatrice, heeft ze humor, kan ze tegen een balletje trappen en houdt ze van snelle wagens, deze droomvrouw heeft ook nog eens ondernemers-skills. Zo lanceerde ze onlangs haar eigen boxer-lijn.

Je draagt positiviteit, een beetje humor en zelfvertrouwen met deze boxershort’, aldus de kersverse knappe onderneemster. Als jonge knappe vrouw in een mannenwereld zegt Sylvana namelijk precies te weten wat mannen willen. En ja, dan zijn wij getriggerd!

De SYL zit heerlijk om je billetjes, ziet er stoer uit, is van kwaliteit en heeft mooie prints zoals autobanden en perziken. Ik weet zeker dat iedereen hier zich zelfverzekerd in zal voelen’, aldus Syl. En net daarom heeft ze net vrouwelijke in plaats van mannelijke modellen uitgezocht om haar collectie te tonen. ‘Dit om een statement te maken en mijn kracht als vrouw in een mannenwereld uit te stralen‘, liet ze nog weten. Onze aandacht is bij deze nog meer getrokken.

Voor een Syl aan je bil verwijzen we je graag door naar Syl’s webshop. Bestel er maar gelijk genoeg want blijkbaar vinden ook vrouwen deze stoere mannelijke boxers de max. Zo voorkom je natuurlijk dat jouw lief of Tinderdate na een wild nachtje, mee gaat lopen.


Foto’s: Syl

You May Also Like

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...

Xenia en waanzinnige supercars, ons weekend kan niet meer stuk! (Interview)

Mensen die ons een beetje kennen weten dat wij drie dingen zeker kunnen appreciëren. Eten, ...

Waag je kans: J.Lo is opnieuw single

Iemand op zoek naar een cougar Vier jaar lang mocht de voormalig MLB-held Alex ...