Yes! Binnenkort dropt Netflix tweede seizoen van Lupin

Hoewel, binnenkort? 

De meest bekeken Netflix-serie van dit moment? Hoewel het nog maar sinds 8 januari gestreamd kan worden, zonder twijfel Lupin! Voor zij die nog niet aan de eerste vijf afleveringen zijn begonnen, vooral doen! Zo ben je meteen klaar om ook seizoen twee te ‘bingen’. Hoewel meteen klaar je wel met een karretje zout moet nemen. Netflix liet via Instagram weten dat seizoen twee er deze zomer aankomt. Nog even geduld dus.

Waar gaat het over? De serie vertelt het verhaal over een gewiekste doortrapte dief, Assane Diop, vertokt door een meesterlijke Omar Sy, die voor zijn rol in ‘Intouchables’ als eerste zwarte ooit nog een César voor beste mannelijke acteur kreeg. De gentleman-oplichter is geïnspireerd door Arsène Lupin, en wil de dood van zijn door een valse beschuldiging tot zelfmoord gedreven vader wreken.

Hier alvast de trailer van reeks 1.

Cover: Netflix

You May Also Like

YouTuber MrBeast organiseert ‘Squid Game’ in real life

Met slechts één verschil… Moeten we ‘Squid Game’ nog voorstellen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Fans van zowat ...

Hier zijn de eerste beelden van Netflix-hit Sky Rojo 2 (video)

Met adrenaline, actie en latin-pulp als rode draad Netflix heeft de trailer vrijgegeven van ...