Sports Illustrated Fashion Show is een voorbeeld van diversiteit (Video)

Alle kleuren, geuren, maten en gewichten

Driewerf hoera! Ok, we geven het toe, ook wij slaan mea culpa en tonen misschien net iets te weinig diversiteit in onze Pareltjes. Dat wil echter niet zeggen dat wij niet houden van elke vrouw, in welke leeftijd, vorm, kleur of geur ook.

Dat hebben ze ook begrepen bij Sports Illustrated, oftewel dé referentie als het jaarlijks gaat om swimwear models. Zij gooiden dit jaar werkelijk alles in de mix tijdens hun jaarlijkse fashion show op de Miami Swim Week.

Kijk maar mee en geniet!Cover: Instagram

You May Also Like

Deze Zweedse WAG’s vuren hun mannen aan

En of het hete ‘duvels’ zijn… As we speak, of beter schrijven, is de ...

Vlaamse Pareltjes LXVII (67): Naomi Truyers

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...