MenStyle Real Estate: TE HUUR Mansion Rihanna ($80.000)

Per maand natuurlijk…

Het vermogen van Rihanna? Niet op één dag te tellen. Allemaal verdiend met zingen en ondernemen. Uiteraard is er naast een pak geparkeerd geld op de bank ook geïnvesteerd in vastgoed. En omdat je niet overal tegelijk kan wonen, verhuurt ze nu één van haar stulpjes, gelegen in Beverly Hills.

De mansion van zo’n 2.000 bewoonbare oppervlakte is een kleine 14 miljoen dollar waard en beschikt over een eigen fitnesszaal, twee marmeren kookeilanden, een grote jacuzzi, een zwembad en alle andere zaken die je van een 90210 mansion mag verwachten.

Wat je ook mag verwachten? Bekende buren. Niet alleen Rihanna zelf, ze kocht ook de condo naast datgene ze nu verhuurt voor zo’n 10 miljoen dollar, maar ook Mariah Carey, Madonna en Paul McCartney wonen in dezelfde straat en kom je ongetwijfeld zondagmorgen even tegen als je om verse pistolets gaat.

Vraagprijs voor al dit mansion-geweld? $80.000… per maand, inclusief het voorleggen van de laatste drie maandloonfiches of een banksaldo met minstens zes, of pakweg zeven nullen. Ons gaat het (voorlopig) niet lukken.

Cover: Instagram

You May Also Like

MenStyle op stap met MTV Geordie Shore-ster GAZ

Wie op MTV de realityserie Geordie Shore nog nooit gezien heeft mist iets. Ok, ...

Project Mondo G, een Mercedes G-klasse by Moncler

Wat als je een G-Klasse in een Moncler-jasje steekt? Of ze bij Mercedes gevoel ...