MenStyle Real Estate: TE HUUR Mansion Rihanna ($80.000)

Per maand natuurlijk…

Het vermogen van Rihanna? Niet op één dag te tellen. Allemaal verdiend met zingen en ondernemen. Uiteraard is er naast een pak geparkeerd geld op de bank ook geïnvesteerd in vastgoed. En omdat je niet overal tegelijk kan wonen, verhuurt ze nu één van haar stulpjes, gelegen in Beverly Hills.

De mansion van zo’n 2.000 bewoonbare oppervlakte is een kleine 14 miljoen dollar waard en beschikt over een eigen fitnesszaal, twee marmeren kookeilanden, een grote jacuzzi, een zwembad en alle andere zaken die je van een 90210 mansion mag verwachten.

Wat je ook mag verwachten? Bekende buren. Niet alleen Rihanna zelf, ze kocht ook de condo naast datgene ze nu verhuurt voor zo’n 10 miljoen dollar, maar ook Mariah Carey, Madonna en Paul McCartney wonen in dezelfde straat en kom je ongetwijfeld zondagmorgen even tegen als je om verse pistolets gaat.

Vraagprijs voor al dit mansion-geweld? $80.000… per maand, inclusief het voorleggen van de laatste drie maandloonfiches of een banksaldo met minstens zes, of pakweg zeven nullen. Ons gaat het (voorlopig) niet lukken.

Cover: Instagram

You May Also Like

Heb jij de eerste code van ‘De Mol’ kunnen kraken?

Waar zitten die mollenvangers?  Fans van ‘De Mol’ hebben iets om naar uit te ...

MenStyle ging shoppen bij Mainline Menswear

Webshops zijn er in alle mogelijke maten en vormen. Gelukkig maar, zo heb je ...

RAUW zet jouw hebbedingetje in een heerlijk mooi houten jasje

Bamboe, ebben, Palissander, walnoot, wengé of zebrano Vergeet gewone hoesjes, wie wilt uitpakken met ...