De geur van Lamborghini in jouw huis

Maar vergis u niet…

Neen, helaas gaat het hier niet om de geur van benzine of verbrand rubber, geuren waar je als ware petrolhead helemaal wild van wordt. Wat dan wel? Geurstokjes! Jouw vrouw, lief, bijslaap… of voor zij die nog in ‘hotel mama’ wonen, moeder zullen ongetwijfeld content een zucht van opluchting slaken.

Die geurstokjes zijn een collab tussen de Italiaanse stierenbouwer en Culti Milano. Zelf omschrijven ze de geur als een mix van pompelmoes, sinaasappel, bergamot en vetiver met een touch van ceder- en sandelhout, een combinatie dat een ‘eigentijds verhaal van exclusiviteit en energie’.

Het verschil met pakweg de geurstokjes van Rituals of Atelier Rebul? De kostprijs. Een flesje van 500 millimeter kost je 90 euro, het flesje van 1.000 milliliter 125 euro armer en de grootste fles, 2.700 millimeter zelfs 530 euro. Stevig prijsje maar dat mag je verwachten van een Lambo, niet?

You May Also Like

Chevrolet krijgt allerlaatste Corvette C8 ’20 niet verkocht

Geen interesse… Of met een eindbod van 140.000 dollar (net) iets te weinig. Een ...

Bruut, bruter, bruutst: Toyota Yaris GRMN

Gazoo Racing Masters of the Nürburgring Leuk nieuws vanuit het autosalon in Tokio. Daar ...

Cardoen opent vandaag herconditioneringscenter en geeft tot 10 jaar garantie

CO2-uitstoot verminderen door tweedehandswagens langer op de weg te houden. De prijzen van nieuwe ...