De geur van Lamborghini in jouw huis

Maar vergis u niet…

Neen, helaas gaat het hier niet om de geur van benzine of verbrand rubber, geuren waar je als ware petrolhead helemaal wild van wordt. Wat dan wel? Geurstokjes! Jouw vrouw, lief, bijslaap… of voor zij die nog in ‘hotel mama’ wonen, moeder zullen ongetwijfeld content een zucht van opluchting slaken.

Die geurstokjes zijn een collab tussen de Italiaanse stierenbouwer en Culti Milano. Zelf omschrijven ze de geur als een mix van pompelmoes, sinaasappel, bergamot en vetiver met een touch van ceder- en sandelhout, een combinatie dat een ‘eigentijds verhaal van exclusiviteit en energie’.

Het verschil met pakweg de geurstokjes van Rituals of Atelier Rebul? De kostprijs. Een flesje van 500 millimeter kost je 90 euro, het flesje van 1.000 milliliter 125 euro armer en de grootste fles, 2.700 millimeter zelfs 530 euro. Stevig prijsje maar dat mag je verwachten van een Lambo, niet?

You May Also Like

Samsung viert 50 jaar BMW M met exclusieve smartphone

Slechts 1.000 stuks Of wij ooit een Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition op ...

De lat ligt al wat hoger: Beosound Theatre van Bang & Olufsen

Klaar voor een oorgasme Bang & Olufsen lanceert zijn nieuwste innovatie: de Beosound Theatre ...

Uitzonderlijke wereldpremière voor BMW R 18 B en R 18 Transcontinental

Haal de lederen jekker maar boven Met de nieuwe R 18 Transcontinental voegt BMW ...