Maak je eigen Pepsi of 7UP met SodaStream

Even lekker en goed voor het milieu

We geven het toe, wij drinken wel eens een paar glazen frisdrank. Het gebeurt dan ook meer dan eens dat we onze auto volstouwen met flessen na een bezoek aan de plaatselijke supermarkt. Wél, we hebben goed nieuws voor de ‘amortisseurs‘ van onze auto en ook voor onze rug, het is vanaf vandaag gedaan met zeulen van grote flessen drank.

Want naast de door ons al veel gemaakte SodaStream-Cocktails kan je vanaf vandaag met jouw SodaStream zelf jouw PepsiCo-frisdranken maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een PepsiCo-smaak toevoegen en de frisdrank is klaar. Het assortiment varieert van de klassiekers Pepsi, Pepsi Max tot 7UP en 7UP Free (zonder suiker).

Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden. De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak van je favoriete frisdrank. Met slechts één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank van twee bekende merken worden bereid. Elke drank wordt vers bereid en genuttigd. Kraantjeswater doen bruisen met een bruiswatertoestel en herbruikbare flessen van SodaStream, smaakjes toevoegen met behulp van de bijbehorende doseerdop, en klaar!

Of het nu bij de volgende filmavond is, bij een gezellig samenzijn met vrienden of bij een zomerfeest in de tuin, de nieuwe PepsiCo-smaken van SodaStream bieden de perfecte frisdrank voor elke gelegenheid. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie.

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak, want het gesleep met kratten en leeggoed is overbodig, maar ze helpen ook het milieu. De 9-liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Dankzij de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream worden dus duizenden plastic wegwerpflessen bespaard.

De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Colruytwinkels en vanaf juni bij grote retailers zoals Delhaize en Carrefour voor een adviesprijs van 5,99 euro.

You May Also Like

De allerlaatste Bugatti met W16-motor wordt deze week geveild

Iemand een paar miljoen over?  Komende woensdag, 1 februari wordt de Bugatti Chiron Profilée, een ...

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij

Zo loop jij er deze herfst hip en stijlvol bij Onze herfst essentials op ...

MenStyle Film-tip: Dune Marathon

Maak je klaar voor hét filmevent van dit voorjaar met de film waar iedereen ...