Op vakantie? Dat kan ook met deze Peugeot Voyages-koffers

Een Valentijnscadeautje? 

Sinds 1810 ontwerpt en creëert PEUGEOT ingenieuze objecten om het dagelijks leven te vereenvoudigen. Vandaag, trouw aan haar creatieve filosofie, innoveert PEUGEOT en ontwerpt het een nieuwe bagagelijn met exclusieve en innovatieve functies, geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve reizen. Gepresenteerd in originele formaten, drukt haar uitgesproken en ergonomische stijl de Franse elegantie uit, ervaren met totale bewegingsvrijheid.

In lijn met Valentijnsdag komen de PEUGEOT VOYAGES-koffers nu in levendig rood met een glanzende afwerking. De cabinekoffer is de perfecte partner voor de opnieuw ontworpen kofferbak en inspireert samen het verlangen om eropuit te trekken, of het nu voor een weekend is of voor een verlengd romantisch avontuur.

De cabine- en kofferbak-koffers zijn perfecte geschenken om je liefde uit te drukken en ervoor te zorgen dat elke reis een unieke ervaring is. De stevige schaal geeft de koffers grote kracht, terwijl de wielen geruisloze beweging garanderen.

Ontdek de USB-poort geïntegreerd in de cabine en de verschillende handvatten die het dragen van de kofferbak in elke omstandigheid vergemakkelijken! PEUGEOT VOYAGES combineert elegantie en expertise in deze bagageset, waardoor het betrouwbare reisgezellen zijn.

De koffers zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, donkergrijs & zilver in matte afwerking en storm grijs, wit & rood met glanzende afwerking. Voor LA VALISE CABINE (55cm) leg je 545 euro op tafel en terwijl THE TRUNK (L 73cm en XL 80 cm) al de jouwe is vanaf 695 euro. Meer info of bestellen kan via de webshop.

 

You May Also Like

MenStyle Road Test: BMW i7 xDrive60

Rijden of gereden worden? Een vraag waarvan we na een week testen in de ...

BMW i4 gaat volgend jaar in productie

Een elektrische Gran Coupé… Terwijl ze letterlijk en figuurlijk de stekker uit de i8 ...

MenStyle Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...