SodaStream helpt ons door de laatste loodjes Tournée Minérale

Sodastream helpt ons door de laatste loodjes Tournée Minérale

Al een halve maand de Vedettjes aan de kant…

Wie ons beter kent weet dat wij in Team Vedett zitten, oftewel de Interclub tennisploeg van de oudste club van het land, Royal Antwerp Tennis Club. Waarom Team Vedett? Dat hoeft ongetwijfeld geen uitleg. Helaas moet Team Vedett het wegens dat andere bier (of was het een virus?), Corona, al een paar maanden doen met tennis op TV. Het ideale moment dus om een keer mee te doen aan Tournée Minérale zodat we, als we terug de tennisracket moeten opnemen, niet door de houten planken van de smashcourts vallen omwille van overgewicht.

Maar hoeft een alcoholloze periode moeilijk te zijn? Tuurlijk niet met een SodaStream in huis. Zo zijn er genoeg recepten om er een, what’s in the name, thuis en met jouw ‘bubbel’ toch ‘bruisend’ feestje van te maken. Een ‘Star Kissed’ (onder meer met appel- en limoensap en lycheesiroop) of ‘Blushing Lemonade’ (op basis van citroensap), laat maar komen!

Meer nog, het is niet omdat we momenteel niet mogen gaan tennissen dat we niet mogen bewegen. Een stevige wandeling? Een duurloop? Ook hier kan SodaStream jouw metgezel zijn. Zo is er ook de ‘My Only Bottle‘, de eerste herbruikbare fles voor on-the-go waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en kan dankzij de handige draagkoord overal mee naartoe genomen nemen.

Deze halveliterfles voor onderweg heeft een fashionable design en een mooie metalen dop, en is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De sportversie – in Bright Turquoise – is door de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je wandeling of sportsessie.

En naast aandacht voor jouw eigen tempel heb je ook aandacht voor het milieu. Dankzij één herbruikbare My Only Bottle, wat je net geen tien euro kost, kunnen zelfs duizenden plastic wegwerpflessen bespaard worden. Mooi toch?

Soit, wij ‘Vedetten’ gaan nog een kleine veertien dagen door alvorens we terug een flesje gerstenat tegen onze lippen zetten…of een Paradise Picante

Foto’s: SodaStream

 

You May Also Like

Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd ...

Basecamp Connections Deluxe, luxueus werelds kamperen in eigen land

Mét optredens van bekende en steengoede artiesten… Uniek, intens, luxueus en kortbij. Laat de ...

Hier is aflevering 3 van BOSS 9 (video)

Wie komt er een stap dichter bij het felbegeerde GGPoker-contract?  Ronde 2 van de ...