Salma Hayeks debuut kende traumatische ervaring dankzij pikante scène (video)

Niet iedereen wil met Antonio Banderas onder de lakens duiken 

Een ancien in Hollywood, zo kan je de ondertussen 54-jarige Salma Hayek wel omschrijven. Hoewel ze al meer dan 33 jaar in de business zit, brak ze (pas) een dikke 25 jaar geleden door als Carolina in ‘Desperado’, een westernachtige film dat het verhaal vertelt van El Mariachi (Banderas), een voormalig gitarist, die wraak wil nemen op een drugskoning die zijn geliefde heeft gedood. Op zijn weg wordt hij verliefd op Carolina (Hayek), een vrouw die voor zijn rivaal Bucho werkt.

Een film ook die haar, 25 jaar later nog steeds een traumatische herinnering brengt. Zo geeft ze nu toe, in ‘Dax Shepard’s Armchair Expert’ podcast dat ze het erg moeilijk had met de expliciete seksscène die ze met tegenspeler Antonio Banderas moest spelen. Een vrijscène die niet eerder met haar is besproken geweest. “Terwijl de tranen over mijn wangen rolden, bleef ik maar denken aan mijn vader en broer. Gaan zij het zien? Gaan ze hierdoor gepest worden?“, laat de Mexicaanse weten. “Mannen hebben dat probleem niet. Integendeel, hun vader zou fier kunnen zeggen: ‘Dat is mijn zoon!’”, gaat ze nog verder.

Ook was ze best wel onder de indruk van Antonio Banderas, die wel gekend stond als een ‘ladykiller’ en vrij man. Toch kon ze rekenen op Antonio, die zich ontpopte tot een erg charmante gentleman, en regisseur Robert Rodriguez die haar niet onder druk zetten.

Antonio, die zich in de situatie verschrikkelijk voelde, probeerde Salma aan het lachen te brengen om het ijs wat te doen breken. ‘Verschillende keren liet ik mijn handdoek vallen maar na twee seconden schoten de tranen terug in de ogen’, aldus Salma. Na veel horten en stoten (figuurlijk dan) is de scène uiteindelijk ingeblikt.

Oh ja, Salma en Antonio zijn nog steeds erg goede vrienden, laat ze nog weten. Wat een traumatische ervaring allemaal niet kan doen.

Cover: Instagram

You May Also Like

Camille Dhont zorgt voor teveel vuurwerk op TikTok

Eventjes gecensureerd… Beetje straf. Terwijl half TikTok open en bloot dansjes en vooral zichzelf ...

Nisa pakt het kroontje van Miss Exclusive in

Hadden wij dit niet voorspeld? Missverkiezingen, we weten ze wel te vinden. Of ze ...

Vlaamse Pareltjes LXV (65): Jolien Seron

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...