Frituurwereld op zijn kop! ‘Monaco-vrouw’ Winny lanceert ‘Winnynaise’

Voor mij een groot pakje mét…

Winny Wathelet-Suffys, de blonde West-Vlaamse vamp die we allemaal kennen uit ‘Monacovrouwen’ laat opnieuw van zich horen. Midden juli wordt zowat iedere frituur in ons land voorzien van de enige echte Winnynaise, een sausje waarmee ze de Belgische frietwereld van een ferme rammeling zal voorzien. 

Wie kent er de wulpse blondine trouwens niet? In het verleden ruilde ze de scharen van haar kapsalon aan de Franse grens in voor een leven in het mondaine Monaco, tussen de superyachts en miljoenenbolides. TV kijkend Vlaanderen kent haar vooral van haar deelname in de razend populaire reeks ‘Monacovrouwen’ waarin Winny meteen liet blijken dat ze niet te beroerd is om zelf de was en de plas te doen. Via de beeldbuis maakten we ook kennis met ‘Winnynaise’, haar eigen exclusieve mayonaise die ze voor de Franse TV ooit in elkaar flanste. Het duurde dan ook niet lang alvorens Vlaanderen, zowat het frietbastion van de aardbol, zich vragen begon te stellen. “WAAR KUNNEN WE DE WINNYNAISE KOPEN?” Een stukje Monaco in huis halen, via een grote-met frikandel-om mee te nemen is blijkbaar erg populair in onze contreien.

Vanuit Monaco laat Winny ons weten dat we, tegen eind juni, de Winnynaise in zowat iedere kwalitatieve frituur van het land gaan vinden. Een ‘Winny Royal’ of een “Winny met extra augurk’ bestellen ligt vanaf dan ook binnen ieders handbereik. De blondine zelf? Die heeft het eerder voor grote reporters met een indrukwekkend baard. Geen nood, we sturen jullie wel wat foto’s via onze instagram, wanneer we zelf gaan kijken of ze de coronacrisis goed heeft doorstaan.

Foto’s: Winny Wathelet-Suffys

You May Also Like

Johnnie Walker viert 200ste verjaardag met boeiende cocktail aan creatieve acties

“The man who walked around the world“ Johnnie Walker viert zijn 200ste verjaardag met ...

The Culinary Shop: Jouw culinaire take out hotspot in Knokke

De Antwerpse premium & online food shop “The Culinary Shop” opent op woensdag 12 ...