Playboy gaat de strijd aan met OnlyFans

Playboy heeft het licht gezien…

Fans van, euh, OnlyFans opgelet, er komt een alternatief onder de vleugels van Hugh Hefners konijn, Playboy. Figuurlijk natuurlijk want een ‘bunny’ heeft geen vleugels natuurlijk. Wat het bekendste blootblad ter wereld ons belooft? Naast de klassieke print ook een “exclusief, online, veilig en meer kwalitatief alternatief voor OnlyFans”

Meer kwaliteit? Daar waar bij OnlyFans iedereen een account kan aanmaken en in ruil voor wat pikante content en betalende ‘fans’ wat sollen kan verdienen, wil Playboy zich vooral richten op kwaliteit en exclusiviteit. Zo zal je eerst door de Playboy-keuring moeten alvorens je effectief een account kan aanmaken. Playboy zet zijn portaal dan ook alleen maar open voor celebs, modellen en (voormalige) Playmates zoals één van de bezielers van dit platform, Amanda Cerny.

Of ook Vlaamse Playboy-modellen, zoals bijvoorbeeld Lisa Moerman, zich zullen aanmelden? We kunnen ze altijd eens bellen en het haar vragen. Hallo Lisa?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)


Cover: Pexels 

You May Also Like

Maserati en Bianchet lanceren collab tijdens GP Monaco Formule E

Maserati MSG Racing verlegt grenzen in stijl en prestaties met Bianchet Aan de vooravond ...

Wetenschappelijk getest: Is een trap in de ballen pijnlijker dan een bevalling?

Ja dames… Een kind op de wereld zetten blijkt één van de pijnlijkste ervaringen ...

Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you  Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: ...