Playboy gaat de strijd aan met OnlyFans

Playboy heeft het licht gezien…

Fans van, euh, OnlyFans opgelet, er komt een alternatief onder de vleugels van Hugh Hefners konijn, Playboy. Figuurlijk natuurlijk want een ‘bunny’ heeft geen vleugels natuurlijk. Wat het bekendste blootblad ter wereld ons belooft? Naast de klassieke print ook een “exclusief, online, veilig en meer kwalitatief alternatief voor OnlyFans”

Meer kwaliteit? Daar waar bij OnlyFans iedereen een account kan aanmaken en in ruil voor wat pikante content en betalende ‘fans’ wat sollen kan verdienen, wil Playboy zich vooral richten op kwaliteit en exclusiviteit. Zo zal je eerst door de Playboy-keuring moeten alvorens je effectief een account kan aanmaken. Playboy zet zijn portaal dan ook alleen maar open voor celebs, modellen en (voormalige) Playmates zoals één van de bezielers van dit platform, Amanda Cerny.

Of ook Vlaamse Playboy-modellen, zoals bijvoorbeeld Lisa Moerman, zich zullen aanmelden? We kunnen ze altijd eens bellen en het haar vragen. Hallo Lisa?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)


Cover: Pexels 

You May Also Like

Vier gloednieuwe activiteiten voor op je Dubai to-do list

Madame Tussauds, Ain Dubai, Deep Dive Dubai & Museum of the Future Naast de ...

BR 03 GYROCOMPASS, Een horloge dat je op koers houdt

Een zeer suggestief uurwerk voor liefhebbers van de luchtvaart. Instrument horloge ontwerper, Bell & ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...