Playboy gaat de strijd aan met OnlyFans

Playboy heeft het licht gezien…

Fans van, euh, OnlyFans opgelet, er komt een alternatief onder de vleugels van Hugh Hefners konijn, Playboy. Figuurlijk natuurlijk want een ‘bunny’ heeft geen vleugels natuurlijk. Wat het bekendste blootblad ter wereld ons belooft? Naast de klassieke print ook een “exclusief, online, veilig en meer kwalitatief alternatief voor OnlyFans”

Meer kwaliteit? Daar waar bij OnlyFans iedereen een account kan aanmaken en in ruil voor wat pikante content en betalende ‘fans’ wat sollen kan verdienen, wil Playboy zich vooral richten op kwaliteit en exclusiviteit. Zo zal je eerst door de Playboy-keuring moeten alvorens je effectief een account kan aanmaken. Playboy zet zijn portaal dan ook alleen maar open voor celebs, modellen en (voormalige) Playmates zoals één van de bezielers van dit platform, Amanda Cerny.

Of ook Vlaamse Playboy-modellen, zoals bijvoorbeeld Lisa Moerman, zich zullen aanmelden? We kunnen ze altijd eens bellen en het haar vragen. Hallo Lisa?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)


Cover: Pexels 

You May Also Like

Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en ...

Op huizenjacht met knapperd Leylah Alliet (Interview)

Wie ons al langer volgt, is ongetwijfeld de knappe Leylah Alliet, ooit Eerste Eredame ...

Date Delux: Op zoek naar een diepgaande match

Daten, het is een kunst. In onze glorietijd waren we er meesters in, maar ...