Niet alleen het boekje, Playboy is nu ook een lingerie- en denimmerk

Ik ga om een Playboy zal nooit nog hetzelfde zijn

De tijd dat Playboy nog echt bekende Vlaamse dames als Tanja Dexters, Phaedra Hoste, Joyce De Troch, Betty, Katia Alens, Ann Van Elsen, Brigitta Callens of Lesley-Ann Poppe op de cover zette, op de vulva van Marisa Papen na, is lang vervlogen. Toch kan Hugh Hefner’s geesteskindje nog steeds bestempeld worden als aangename lectuur, de interviews en reportages, weet je wel?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)

Nu gaan ze bij Playboy nog een stapje verder. Niet alleen blijven ze bij het printen van boekjes, ze gaan nu ook de modetour op. Zo lanceerden ze een lingerie- en denim-collectie onder het toeziend oog van de nieuwe creatieve directeur Mel Floyd. “Lingergie kan mensen veranderen. Het werkt als een pak voor superhelden. Eenmaal je de lingerie aantrekt, zie je jezelf in een compleet ander licht”, aldus Mel in een interview aan Hypebae.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)

Naast lingerie wordt de collectie ook uitgebreid met denim, zowel voor mannen als vrouwen. Van strakke skinny jeans tot baggy modellen en de ‘boyfriend’ jeans, uiteraard allemaal gedecoreerd met het bekende konijntje. En de Hugh? Die zag vanuit de hemel (?) dat het goed was.

Ben je nu al op zoek naar een cadeautje voor Valentijn? De collectie kan je HIER terugvinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Playboy (@playboy)

Cover: Instagram

 

 

 

You May Also Like

Overal ter wereld een jacht met Ahoy Club

Nood aan een bootje om eens stevig uit te pakken, maar geen zin om ...

Deze heerlijke Glenmorangie-cocktails mogen vanavond niet ontbreken

Met dank aan Glenmorangie Highland Single Malt Scotch Whisky Twee jaar geleden maakten we ...

Johnnie Walker viert 200ste verjaardag met boeiende cocktail aan creatieve acties

“The man who walked around the world“ Johnnie Walker viert zijn 200ste verjaardag met ...