2023 wordt het jaar van de nieuwe (elektrische) BMW 5 Reeks

De 8e generatie

BMW kondigt de achtste generatie van zijn immens populaire 5 Reeks aan en laat duidelijk zijn dat deze generatie bulkt van de nieuwigheden. Zo zal de 5-Reeks een enorm pallet aan motoren aanbieden van ‘verguisde’ diesels, naar krachtige benzines tot duurzame elektrische varianten. Niet alleen mild hybrides maar uiteraard ook plug-in hybride(s) en zelfs verschillende volledig elektrische i5’s!

En nog meer goed nieuws, naast de elektrische i5 berline kondigt München ook de komst van een i5 Touring en zelfs een volledig elektrische M Performance-versie aan! En mogen we daar best wel enthousiast over zijn? Tuurlijk… wij zijn de prestaties van zijn broertje, de BMW i4, nog niet vergeten.

Wanneer we de nieuwe 5 Reeks mogen verwachten? De Sedan mogen we verwachten in oktober 2023, de Touring in het voorjaar 2024.

You May Also Like

Voor u getest: Battlekart (*****)

Mario Kart in real life… Je hebt VR gaming en je hebt nog iets ...

Mongrip, het luxe polsbandje met F1-roots

Het modeaccessoire voor echte petrolheads We gaan terug tot 2016 wanneer de Braziliaanse autocoureur ...