Porsche 911 GT2 RS Clubsport van Max Verstappen te koop ($795.000)

En dikke winst voor de huidige eigenaar 

Dat er in de garage van Max Verstappen heerlijke bolides staan, wisten we al. Toch blijft niet alles daar eeuwig staan en af en toe doet de Nederlandse F1-kampioen er eentje van de hand. Zo hadden Max en Jos tot 2021 een Porsche 911 GT2 RS Clubsport die ze samen gebruikten om circuits over de hele wereld te leren kennen. Een exclusief speeltje waarvan slechts 200 exemplaren gebouwd zijn.

In 2021 is deze heerlijke bolide met onderhuids een 3,8-liter zescilinder boxermotor met twee turbo’s en alles goed voor zo’n 700 pk en 750 Nm koppel voor 1.390 kilogram al eens van eigenaar veranderd voor de prijs van 399.000 euro, slechts 6.000 euro minder dan oorspronkelijke nieuwprijs 405.000 euro, weliswaar exclusief btw.

De auto, ten tijden van Max steeds onderhouden door het Red Bull F1-team is nog steeds in onberispelijke staat en telt slechts 3.500 kilometer op de teller. Hoewel onberispelijk? Zo is er maar liefst drie keer met een witte stift op getekend. Zo zou Max deze wagen hebben voor zien van zijn handtekening tijdens een sessie op Spa-Francorchamps.

De auto, voorzien van rugnummer 33, wordt nu te koop aangeboden door een Ferrari dealer uit Scottsdale, Arizona. Die vraagt er, hou u vast, ondertussen 795.000 dollar voor. Dikke winst als je het ons vraagt. Meer info? Dat vind je HIER of via onderstaande video.

Foto’s: Scottsdale Ferrari

You May Also Like

MenStyle Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...

MenStyle Roadtest: Fiat 124 Spider S-Design

Zelfs bij koud weer! Een weekje voor we naar Turijn afzakten om de nieuwe ...

Titelsponsor Belgian GP F1 MSC Cruises heeft nog andere plannen op F1-kalender

Wie gaat mee?  MSC Cruises en Formula 1® bereikten afgelopen weekend samen een nieuwe ...