Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen…

Een jaar om snel te vergeten. Geen feestjes, geen pintjes drinken met de maten, geen voetbal, geen tennis, geen festivals, geen evenementen… dus ook nergens waar we de knappe welgevormde Luna Stevens tegen strakke lijf kunnen lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOON by Luna (@moon.byluna)

Dat is buiten Luna zelf gerekend. Je kan ze zelfs dagelijks zien, ruiken, voelen en tegen je schabbernakkel trekken als je je eigen vrouw, lief, minnares of bijslaap met een MOON by Luna kerstcadeautje trakteert. Moon by Luna is Luna’s nieuwste project, zijnde een nieuwe lingeriecollectie met als doel de ultieme viering van vrouwelijkheid. In mooie lingerie kunnen vrouwen trots zijn op wat ze van Moeder Natuur hebben meegekregen. Met slogans als ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’, accentueren ze ook Luna’ missie. En wie anders dan de voluptueuze blondine zelf kan hiervoor het gezicht zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOON by Luna (@moon.byluna)

De lancering van de collectie is dus met de aanstormende eindejaarsdagen perfect getimed. En voor mannen die vaak niet weten wat kopen, koop je hier een cadeautje waar je zelf ook nog wat aan hebt. En voor wie geen lief heeft? Dan zijn er nog altijd de foto’s om naar te kijken. Voor ieder wat wils dus…

You May Also Like

Ex-Miss België laat ons genieten in een doorkijkje

Hallo moeder! Neen, we roepen dit niet daar we komend weekend in onze contreien ...

Frituurwereld op zijn kop! ‘Monaco-vrouw’ Winny lanceert ‘Winnynaise’

Voor mij een groot pakje mét… Winny Wathelet-Suffys, de blonde West-Vlaamse vamp die we ...

Kim Kardashian maakt de tongen los met nieuwe covershoot

Vertel eens iets nieuws Of het af en toe windstil is in de Kardashian-familie? ...