Voluptueuze Luna Stevens lanceert eigen lingeriecollectie

Wanneer je dacht dat 2020 in mineur zou eindigen…

Een jaar om snel te vergeten. Geen feestjes, geen pintjes drinken met de maten, geen voetbal, geen tennis, geen festivals, geen evenementen… dus ook nergens waar we de knappe welgevormde Luna Stevens tegen strakke lijf kunnen lopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOON by Luna (@moon.byluna)

Dat is buiten Luna zelf gerekend. Je kan ze zelfs dagelijks zien, ruiken, voelen en tegen je schabbernakkel trekken als je je eigen vrouw, lief, minnares of bijslaap met een MOON by Luna kerstcadeautje trakteert. Moon by Luna is Luna’s nieuwste project, zijnde een nieuwe lingeriecollectie met als doel de ultieme viering van vrouwelijkheid. In mooie lingerie kunnen vrouwen trots zijn op wat ze van Moeder Natuur hebben meegekregen. Met slogans als ‘We don’t play by the rules en Created to flirt and flatter’, accentueren ze ook Luna’ missie. En wie anders dan de voluptueuze blondine zelf kan hiervoor het gezicht zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MOON by Luna (@moon.byluna)

De lancering van de collectie is dus met de aanstormende eindejaarsdagen perfect getimed. En voor mannen die vaak niet weten wat kopen, koop je hier een cadeautje waar je zelf ook nog wat aan hebt. En voor wie geen lief heeft? Dan zijn er nog altijd de foto’s om naar te kijken. Voor ieder wat wils dus…

You May Also Like

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...

Moët & Chandon verlicht de kerstboom op de Brusselse Grote Markt

Een sprankelend einde van het jaar  Moët & Chandon zet een traditie voort die ...

Adidas herlanceert iconische Stormtrooper-sneakers

May the Force be with you  Dik twintig jaar na Star Wars: Episode I: ...