Cadeautip voor mannen: Naaktkalender 2021 van Marisa Papen

En je sponsort gelijk het goede doel!

Ben je nog op zoek naar een uniek, interessant, leuk, tof en waanzinnig cadeau voor je vrienden, pa, broer of zoon? Of wil je het gewoon voor jezelf? En wil je met deze kleine investering gelijk ook een goed doel sponsoren? Dan hebben wij voor jou hét ideale cadeau gevonden.

Wat dacht je van de nieuwe naaktkalender van Marisa Papen? De knappe Vlaamse globetrotter vertoeft, met dank aan COVID-19, momenteel al negen maanden op het exotische Hawaï maar dat neemt niet weg dat deze knappe voorvechter voor Moeder Natuur zichzelf ondertussen inzet met haar ‘Earth Family‘-team voor verschillende projecten. Deze projecten spreken voor stemloosheid en raken aan sociale taboes om zo een positieve verandering te bewerkstelligen.

Marisa: ‘Met kunst en schoonheid communiceren we onze diepe relatie met de aarde. Als creatief bureau lenen we onze diensten aan andere non-profitorganisaties terwijl we artiesten een eerlijke beloning bieden.’

De kalender, die 69 euro kost omvat 12 klassevolle foto’s, een poster en een zelfgeschreven gedicht. Kopen doe je HIER. Als voorproefje krijg je hier enkele heerlijke beelden en exclusieve outtakes.

Oh ja, ook drie kussen vliegen zomaar over uit Hawaï!

Credits: Marisa Papen  

You May Also Like

Zoey, eindelijk iemand waar we in het Big Brother-huis wel vrolijk van worden

Dat werd tijd… We hadden het eigenlijk al opgegeven, Big Brother 2021. We vreesden ...

Jelte, een vrouw die houdt van ballen

Wereldballen Met haar eerste kookboek, ‘Wereldballen’, verrast theater-productieleidster Jelte Van Roy zowat iedereen. En ...

Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte ...