Vlaams Pareltje Charlotte Van Brabander naar GGPoker.be

De Vlaamse Poker-Queen

Dat we niet verlegen zijn om Vlaamse Pareltjes aan jullie voor te stellen wisten jullie al langer. Vandaag is het de beurt aan Charlotte Van Brabander. In het afgelopen jaar heeft Sjlot, haar pokernaam, niet stilgezeten.

Met de komst van GGPoker naar België heeft ook de pokercarrière van Charlotte een nieuwe wending gekregen. Voortaan maakt ze deel uit van Team GG Belgium. In het verleden heeft Sjlot voor verschillende andere operatoren gespeelt maar nu heeft ze een contract vast bij de grootste online poker website ter wereld, GGPoker. 

Good luck Charlotte!

GGPoker.be wasda?!

GGPoker
is de grootste online poker website ter wereld. De grootste namen uit de poker sector zoals Daniël Negreanu, Fedor Holz & Elky en Dan Bilzerian liggen er onder contract. GGPoker is in 2017 ontstaan in Azië en kent sindsdien een steile opmars. Sinds vorig jaar werken ze aan hun uitrol op de Europese markt.

De grootste Pokerclub van België, Pokahnights, heeft ervoor gezorgt dat ook de Belgische spelers kunnen genieten van het meest aantrekkelijke online poker aanbod van dit moment. Op GG runnen er dagelijks honderden tornooien en kan je plaatsnemen aan cash game tafels geschikt voor elke bankroll. 

Maak vandaag nog jouw account op GGPoker en speel mee en doe Sjlot van ons de groeten.


Cover: Instagram 

You May Also Like

Slapen? Dat doe je in een diervriendelijk dekbed

Veel dekbedden hebben een vulling van ganzen- of eendendons. Dons heeft een hoge isolatiewaarde ...

Sarah, het lief van Axel Daeseleire, heeft niet veel nodig op vakantie

Axel Daeseleire hoeft geen grote zware koffers mee te sleuren Wie ons al een ...