Zo bouw je je eigen en betaalbare Jeep Wrangler

In Lego…

Jeep en LEGO hebben het nieuwste LEGO® Technic™ model onthuld, de unieke Jeep Wrangler Rubicon. Deze Jeep Wrangler LEGO Technic is ontworpen om de iconische look, het ontwerp en de legendarische off-road capaciteiten van het huidige voertuig na te bootsen en is klaar voor elk groots avontuur.

Het nieuwe model van deze krachtige SUV zal een spannende bouwervaring bieden voor LEGO-fans van alle leeftijden door de krachtige 4×4-systemen, de stevige banden, de opklapbare achterbank en de klassieke grille met zeven sleuven in de LEGO Technic-configuratie te herscheppen.

Zodra de bouw is voltooid, kunnen de bouwers hun eigen off-road avonturen creëren met dit functionele, bestaande uit 665 onderdelen, model. Een met knoppen bediend voorstuursysteem en een krachtige scharnierende asvering zorgen ervoor dat ze hun model graag op hindernissen uitproberen. Het kleurenpalet – geel en zwart – is boeiend in actie of statisch in expo.

De Jeep Wrangler LEGO Technic is ontworpen voor Jeep- en LEGO-fans, vanaf 9 jaar. Hij zal op 1 januari 2021 verkrijgbaar zijn via LEGO.com, LEGO-winkels en andere detailhandelaren wereldwijd en dit voor slechts 49,99 euro.

Iemand nog op zoek naar een kerstcadeautje? 

You May Also Like

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...

Te koop: Porsche uit Bad Boys

Bad Boys, Bad Boys, What you gonna do?  Wie Bad Boys zegt, zegt Will ...

7 originele must-haves voor de perfecte zomerbarbecue

Laat de zomer maar beginnen!  Een ontspannen barbecue is de beste manier om een ...