Creatieveling Sarah van der Meiren, een kunstzinnig mooi plaatje (INTERVIEW)

Soms moet je het niet ver gaan zoeken om een getalenteerde, sympathieke, goedlachse en vooral erg knappe jongedame tegen te komen. Vandaag spelen we dan ook een thuismatch en blijven we in Antwerpen waar we de wel heel ravissante Sarah van der Meiren het vuur aan haar nog vurigere lijf en leden leggen. Dat we in ons zog zelfs de wereldberoemde West-Vlaamse P-fotograaf, Filip Moerman in ons midden hadden, maakt dat we vandaag kunnen komen met niet alleen een erg leuk interview, maar ook gewoon nog extra mooie beelden. 

Hey knapperd! Stel jezelf eens heel kort voor?
Heyla, mijn naam is Sarah van der Meiren, 29 jaar en woon nog niet zo lang in het hartje van Antwerpen.

Een echte ‘Sinjoorita’ dus! Waar ben je in het dagelijkse leven zoal mee bezig? 
Wat ik doe in het dagelijks leven? Wel, sinds kort ben ik redelijk veel bezig met kunst en heb ik ervoor gekozen om mijn art-mind te delen met een zeer interessante galerij hier in Antwerpen, genaamd Mermic–Art. Voor de kunstliefhebbers onder ons zeker de moeite waard eens een kijkje te komen nemen!

Over kunst gesproken, we hebben de foto’s van jouw shoot met de toch wel bekende (P-)fotograaf Filip Moerman even bekeken…ook wel kunstig! Hoe was het? Hoe vind je het resultaat?
Ik heb recent inderdaad een erg leuke shoot met Filip achter de rug. Hij maakt ongelooflijk knappe foto’s, hier kunnen veel fotografen iets van leren! (lacht) Over het resultaat laat ik jullie zelf oordelen, kijk maar!

Ik denk dat we niet anders kunnen dan beamen dat je een natuurtalent bent! Heb je zin om hier meer mee te doen? Een modellencarrière bijvoorbeeld? 
Om nu echt fulltime in het modellenwereldje te springen…dat is niet aan mij besteed! (lacht)
Om hier en daar eens een leuke modeshow mee te pikken, daar zeg ik natuurlijk geen neen tegen.

Als we je binnen vijf jaar (hopelijk wel wat sneller) opnieuw zouden tegenkomen, waar zou je dan willen staan?
Waar zou ik over 5 jaar willen staan? Goh, eerlijk gezegd is dat voor mij een bijzonder moeilijke vraag. Ik leef namelijk graag van dag tot dag en ik zie wel wat er op mij afkomt. Ik vind het gewoon belangrijk om te doen wat je graag doet! Geluk maak je zelf! 😉

En dan hebben we gelijk jouw levensmotto. Iets anders…vakantie…
Vakantie, ah hier komen de toffe vragen! 😀

Hoe? Die van daarnet waren geen toffe vragen ofwa? Soit, ben je een echte reiziger?Ik reis ongelooflijk graag en wil altijd nieuwe plaatsen en mensen leren kennen.

Waar ben je laatst nog geweest?
Het is nu al een tijdje geleden dat ik nog echt op reis ben geweest. Mijn laatste en boeiendste tripje was naar Parijs! Niet dat ik daar nog nooit was geweest maar de laatste keer heb ik echt de moeite genomen om deze leuke stad op een andere manier te leren kennen. Ik heb namelijk acht uur lang rondgelopen in het Louvre en mij te laten inspireren met leuke ideeën.

Parijs doet ons vooral denken als ‘Ville de l’amour’, je was dus niet alleen?
Neen! (lacht verlegen)

Vertel!
Wat de liefde betreft, dat zit zeker goed! Er is al tijdje iemand waarmee ik alles kan delen en waarbij ik echt mezelf kan zijn. We hebben best veel gemeen en delen ook de zelfde interesses!

En die gelukzak heet…
Meer ga ik hier nog niet over vertellen…ik ben nogal gesteld op mijn privacy! 😉

Allez dan! Voor één keer gaan we er niet dieper op in! Toch hopen we dat je met ons nog een paar vluggertjes wilt doen…
Euh…

Loslaten Sarah, gewoon loslaten en go with the flow!
Ok! laat maar komen…

Het duurste in mijn kleerkast is…Oei, geen idee! Ik ben eerlijk gezegd niet het type vrouw dat dure merken belangrijk vindt. Ik draag wat ik mooi vind en waar ik me goed in voel. Ik ga liever eens goed op restaurant of maak liever een toffe reis!
Mijn favoriete reisbestemming is…Echt een favoriete bestemming heb ik niet. Thailand, Indonesië of Vietnam spreken mij heel hard aan en staan zeker op mijn lijst.
Mooi dom of lelijk slim? Laat me dan maar lelijk zijn, uiteraard! En is niet iedereen mooi op zijn eigen manier?! 😉

Geld is voor mij…Helemaal niet van belang, integendeel. Geluk, goede vrienden, liefde en dingen kunnen doen die ik graag doe zijn het belangrijkste.
Mijn ultieme crush is…Goh, dat is weer zo’n vraag. Stereotypen George Clooney, Johny Depp,…neen! Doe mij maar mijn lief! 😉
Ik word helemaal wild van…Haha! Ik word helemaal wild van een zelfzekere en verstandige man die weet wat hij wil.
Ochtend of avondseks? Pfff…wanneer ik er zin in heb. Als ik verplicht moet kiezen, de ochtend dan.

En hiermee hebben we al onze vragen gehad…
Voilà, ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad en wie weet horen we mekaar nog! 😉

Wie weet? Zijt maar zeker! In ieder geval heel veel succes met alles wat je verder onderneemt en wij blijven het sowieso volgen! En volgen, dat kan via Instagram

Foto’s: Filip Moerman

You May Also Like

Dit waren de heetste mokkels op Rock Werchter

Letterlijk en figuurlijk een broeiend warme editie… De laatste 30.000 kampeerders zijn deze ochtend ...

Zusjes Stevens genieten volop van vakantie

En wij? Wij genieten mee! Wie een beetje Instagram volgt, kent ongetwijfeld de zusjes Stevens. ...