Sara Taels

Seksuologe Sara nodigt samen met Kaat Bollen vrouwelijke BV’s uit voor stomende Home-Party (Video)

Dat het gezellig was…

Ooit benieuwd wat er in het nachtkastje van een bekende vrouwelijke BV’s en vriendinnen van de Whatmatters-redactie zijnde Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe, Jill De GreefNoa Neal, Joyce De Troch,…ligt? Je komt het zo te weten!

Maar eerst een korte voorstelling. Wie ons een beetje volgt kent Sara Taels al. Zij mag gerust bestempeld worden als onze ‘huis’-seksuologeen co-host van Whatmatters Late Night, de radio show die tot voor kort elke dinsdag de ether in Antwerpen en omstreken onveilig  maakte. Samen met Kaat Bollen stak Sara de koppen bij elkaar om het befaamde Nederlandse bedrijf Ladies Night eindelijk naar België te brengen. Dussssss, als je vrouw, lief, minnares één van de komende weken met wat speelgoedjes thuiskomt na een Ladies Night, weet je alvast wat je te wachten staat in de slaapkamer!

Sara, eerst en vooral…veel te lang geleden gezien! Vertel het eens, waarom moest ik je vandaag spreken?

Waar we het meest over opscheppen daar spreken we het minste de waarheid over en dat is over seks. We worden elke dag geconfronteerd met seksuele beelden op de media en op straatborden. Als het daarentegen aankomt op eerlijke communicatie over wat onze seksuele wensen en noden zijn, houden we de lippen strak gespannen. Communicatie is echter cruciaal willen we een open en bloeiend seksleven ervaren. We moeten stoppen met te denken dat onze seksualiteit zoals een sprookje hoort te verlopen, namelijk vanzelf. Als we er niet over communiceren raken we gevangen in een sleur en laat dat net zijn wat we niet willen.

Communicatie…altijd jouw stokpaardje geweest…en terecht! En Kaat, vanwaar jouw interesse?

Ik leerde Ladies Night goed kennen door de samenwerking die ik met hun aanging. Zo blog ik voor Ladies Night en ontwikkelde ik mijn eerste seksspeeltje de DailyKaat voor hun. Ik ontdekte dat een Ladies Night niet een gewone, saaie verkoopavond is waarbij een verkoopster in een sneltrein tientallen speeltjes fantastisch en zaligmakend aanprijst. Dit is namelijk ook niet de beste methode aangezien het vaak moeilijk is om je seksuele voorkeuren te ontdekken. Laat staan erover te communiceren en het vervolgens in de praktijk te brengen.

Jullie helpen ze als het ware mee kiezen?

Een gepaste toy kiezen uit de zovelen is dan ook een ontzettend moeilijke opdracht wat vaak uitmondt in een te dure aankoop, die vervolgens in het nachtkastje blijft liggen. Daarom dat ik ook zo geloof in Ladies Night Homeparties. Op een laagdrempelige manier wordt de communicatie over de eigen voorkeuren, wensen en noden gestimuleerd door goed opgeleide consulentes. Zo ontwikkelde ik ook een aantal spellen voor hen waar seksualiteit op een aangename manier besproken kan worden.

Orale communicatie dus! Soit…om het concept van Ladies Night hier in België van de grond te laten gaan, werd er alvast met scherp geschoten. Bekend (vrouwelijk) Vlaanderen kwam dan ook samen voor een allereerste Pre Party en wij hebben daar beelden van! 

Oh ja! Zelfs Simonneke uit ‘Thuis’ was aanwezig…wij zijn alvast benieuwd wat Frank Bomans daar van zal vinden! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Veilig porno kijken? Sara Taels, huis-seksuloge MenStyle, leert het ons!

Kom, we winden er geen doekjes om. Onderzoek heeft uitgewezen dat zo goed als ...

Mannen verbannen? Ladies Night start met oplaadzuil op groene energie voor seksspeeltjes

De wereld is letterlijk en figuurlijk naar de kl.ten… Mannen overal ter wereld, verenig ...