Roberto Martinez vraagt raad aan Guy Thys en Raymond Goethals

“It’s Deviltime”

In niet minder dan een maand hebben onze Rode Duivels een afspraak met de geschiedenis… of beter een nieuwe poging. Bondscoach Roberto Martinez schakelt hiervoor ook buitenaardse krachten in de vorm van twee legendes van het Belgische voetbal, wijlen Guy Thys en Raymond Goethals. Samen kijken zij naar de donkere gevels van de Grote Markt van Brussel en blikken terug in de tijd. “Soms kwamen we heel dicht bij het punt waarop we de beker omhoog hadden kunnen steken.” En is het momentum nu daar?

Corona is in ieder geval geen tegenstander meer nu de Duivels zeker zijn van een prik voor het tornooi. Wie wel? De Fransen met een ontketende Mbappé en opnieuw mét Benzama? Nederland? Italië? De Portugezen of toch de Duitsers?

You May Also Like

MenStyle Road Test: Abarth 595 Monster Energy Yamaha

Duimpjes omhoog… Niet lang geleden presenteerde Abarth de exclusieve Abarth 595 Scorpioneoro en de ...

Rapha en Bang & Olufsen brengen ultiem kerstcadeau voor echte trainingsbeesten

Kerstcadeau gespot!  Bang & Olufsen is synoniem geworden voor onberispelijke geluidskwaliteit en vakmanschap,  Rapha ...

Dé vechtsporten die jij onder de knie moeten krijgen?

Ok, vrouwen kunnen en willen de dag van vandaag hun eigen mannetje staan, maar ...