Roberto Martinez vraagt raad aan Guy Thys en Raymond Goethals

“It’s Deviltime”

In niet minder dan een maand hebben onze Rode Duivels een afspraak met de geschiedenis… of beter een nieuwe poging. Bondscoach Roberto Martinez schakelt hiervoor ook buitenaardse krachten in de vorm van twee legendes van het Belgische voetbal, wijlen Guy Thys en Raymond Goethals. Samen kijken zij naar de donkere gevels van de Grote Markt van Brussel en blikken terug in de tijd. “Soms kwamen we heel dicht bij het punt waarop we de beker omhoog hadden kunnen steken.” En is het momentum nu daar?

Corona is in ieder geval geen tegenstander meer nu de Duivels zeker zijn van een prik voor het tornooi. Wie wel? De Fransen met een ontketende Mbappé en opnieuw mét Benzama? Nederland? Italië? De Portugezen of toch de Duitsers?

You May Also Like

Menstyle VS Camper Chef Bart V: Risotto Seafood met bokskampioen Ronald Gavril

ENGLISH VERSION HERE Deze poulain van Floyd Mayweather, Ronald “The Thrill” Gavril, wordt de ...

F1-held Charles Leclerc knalt tegen 240 km/u in Ferrari door straten van Monaco

Geen GP van Monaco dit jaar?  Dat houdt me niet tegen moet onze F1-held ...

Zo ziet een roadtrip van NY naar Miami in een F1 eruit

Dat kan alleen een stunt zijn van Red Bull Als er één mondiaal bedrijf ...