Roberto Martinez vraagt raad aan Guy Thys en Raymond Goethals

“It’s Deviltime”

In niet minder dan een maand hebben onze Rode Duivels een afspraak met de geschiedenis… of beter een nieuwe poging. Bondscoach Roberto Martinez schakelt hiervoor ook buitenaardse krachten in de vorm van twee legendes van het Belgische voetbal, wijlen Guy Thys en Raymond Goethals. Samen kijken zij naar de donkere gevels van de Grote Markt van Brussel en blikken terug in de tijd. “Soms kwamen we heel dicht bij het punt waarop we de beker omhoog hadden kunnen steken.” En is het momentum nu daar?

Corona is in ieder geval geen tegenstander meer nu de Duivels zeker zijn van een prik voor het tornooi. Wie wel? De Fransen met een ontketende Mbappé en opnieuw mét Benzama? Nederland? Italië? De Portugezen of toch de Duitsers?

You May Also Like

Max Verstappen maalt eerste rondjes in 2022… op ijs

Kreeg hij de banden van zijn F1-bolide wel op temperatuur?  F1-wagens en koude banden? ...

Dit waren de hoogtepunten van de Super Bowl LVI

Opnieuw een memorabel avondje De LA Rams hebben in eigen huis, het SoFi-stadion in Los ...

Wij kennen de mysterieuze Nederlandse die bij Lando Norris in de smaak viel

Een oude bekende Hoewel oud? Dat is weer iets anders. Soit, voor zij die ...