Roberto Martinez vraagt raad aan Guy Thys en Raymond Goethals

“It’s Deviltime”

In niet minder dan een maand hebben onze Rode Duivels een afspraak met de geschiedenis… of beter een nieuwe poging. Bondscoach Roberto Martinez schakelt hiervoor ook buitenaardse krachten in de vorm van twee legendes van het Belgische voetbal, wijlen Guy Thys en Raymond Goethals. Samen kijken zij naar de donkere gevels van de Grote Markt van Brussel en blikken terug in de tijd. “Soms kwamen we heel dicht bij het punt waarop we de beker omhoog hadden kunnen steken.” En is het momentum nu daar?

Corona is in ieder geval geen tegenstander meer nu de Duivels zeker zijn van een prik voor het tornooi. Wie wel? De Fransen met een ontketende Mbappé en opnieuw mét Benzama? Nederland? Italië? De Portugezen of toch de Duitsers?

You May Also Like

BMW en Flanders Classics maken de koers elektrisch

Het Vlaamse wielerseizoen start morgen Morgen is het zover: tijdens Omloop Het Nieuwsblad trekt ...

Dit is (verrassend) Eden Hazards nieuwe bolide (video)

Een groene jongen... Terwijl onze kleine vinnige Rode Duivel met Real Madrid op de ...

F1-piloot Lando Norris test duiveltje…dat niemand wilt

Maar wij wel!  Wie denkt dat F1-piloten enkel van vrijdag tot zondag ‘werken’ is ...