Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks

Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van de A110 Alpine, zijnde de ‘Pure’, ‘Légende’ en ‘S’, naargelang de versie te verkrijgen met een 1.8l turbocharged I4 van 252 of 292 pk. Nu komt daar een exclusieve en gelimiteerde versie, de ‘Légende GT 2021’ bij en die wordt aanzien als de ultieme combinatie van comfort (de Légende) en sportiviteit (de A110 S).

De ‘Légende GT’ is enkel te verkrijgen in ‘Argent Mercure’ (grijs met zwart lederen interieur) of in ‘Blue Abysse’ (blauw met bruin lederen interieur) en allebei bewerkt met gouden merklogo’s en remklauwen, 18” Grand Prix velgen, doorschijnende LED achterlichten, een FOCAL audiosysteem, Sabelt sportzetels en een achteruitrijcamera.

Onderhuids verandert er nagenoeg niets al is deze achterwiel aangedreven ‘Légende GT’ enkel te verkrijgen in de snelle en krachtigste viercilinder van 292 pk (320 Nm), goed voor een spurtje van 0 naar 100 in 4,4 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs? Vanaf 71.850 euro.

You May Also Like

Geen Zoute Grand Prix in 2020? Dan doen we een Durbuy GT Tour!

LADIES & GENTLEMEN, START YOUR ENGINES… ON A DIFFERENT DATE! Het Coronavirus hakt er ...

Exclusieve Porsche 911 Sport Classic is een pareltje

Die willen wij in onze garage… Na de eerste en al erg geslaagde 911 ...

Vanaf nu kan je ook de Porsche Taycan 4S bestellen

Het instapmodel… En wat voor één! Na de Turbo en Turbo S, is de elektrische ...