Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks

Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van de A110 Alpine, zijnde de ‘Pure’, ‘Légende’ en ‘S’, naargelang de versie te verkrijgen met een 1.8l turbocharged I4 van 252 of 292 pk. Nu komt daar een exclusieve en gelimiteerde versie, de ‘Légende GT 2021’ bij en die wordt aanzien als de ultieme combinatie van comfort (de Légende) en sportiviteit (de A110 S).

De ‘Légende GT’ is enkel te verkrijgen in ‘Argent Mercure’ (grijs met zwart lederen interieur) of in ‘Blue Abysse’ (blauw met bruin lederen interieur) en allebei bewerkt met gouden merklogo’s en remklauwen, 18” Grand Prix velgen, doorschijnende LED achterlichten, een FOCAL audiosysteem, Sabelt sportzetels en een achteruitrijcamera.

Onderhuids verandert er nagenoeg niets al is deze achterwiel aangedreven ‘Légende GT’ enkel te verkrijgen in de snelle en krachtigste viercilinder van 292 pk (320 Nm), goed voor een spurtje van 0 naar 100 in 4,4 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs? Vanaf 71.850 euro.

You May Also Like

Belgische ex-F1 piloot Thierry Boutsen in Abarth: ‘De circel is rond’

Hop naar het mondaine Monaco!  Het in-scène zetten van zijn modellen maar op een ...

Ook de Jeep Wrangler gaat aan de stekker

Zelfs de Jeep der Jeeps zwicht… In 1941 liet de legendarische Willys MA/MB, het ...

Porsche laat het beest los: 911 GT3 RS ‘992’

Yes please Hoewel we een leuk erfstuk in de vorm van een 911 ‘992’ ...