Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks

Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van de A110 Alpine, zijnde de ‘Pure’, ‘Légende’ en ‘S’, naargelang de versie te verkrijgen met een 1.8l turbocharged I4 van 252 of 292 pk. Nu komt daar een exclusieve en gelimiteerde versie, de ‘Légende GT 2021’ bij en die wordt aanzien als de ultieme combinatie van comfort (de Légende) en sportiviteit (de A110 S).

De ‘Légende GT’ is enkel te verkrijgen in ‘Argent Mercure’ (grijs met zwart lederen interieur) of in ‘Blue Abysse’ (blauw met bruin lederen interieur) en allebei bewerkt met gouden merklogo’s en remklauwen, 18” Grand Prix velgen, doorschijnende LED achterlichten, een FOCAL audiosysteem, Sabelt sportzetels en een achteruitrijcamera.

Onderhuids verandert er nagenoeg niets al is deze achterwiel aangedreven ‘Légende GT’ enkel te verkrijgen in de snelle en krachtigste viercilinder van 292 pk (320 Nm), goed voor een spurtje van 0 naar 100 in 4,4 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs? Vanaf 71.850 euro.

You May Also Like

Nog krachtiger! BMW lanceert M8 Competition

Nog sneller… Recent onderzoek heeft uitgewezen dat BMW-rijders het snelst van auto wisselen. Niet ...

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...

Hell Yeah! Porsche 911 ontsnapt (voorlopig) aan elektrificatie

Voor altijd de ultieme drivers car… Ook Porsche ontsnapt er niet aan… elektrificatie. Zo ...