Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks

Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van de A110 Alpine, zijnde de ‘Pure’, ‘Légende’ en ‘S’, naargelang de versie te verkrijgen met een 1.8l turbocharged I4 van 252 of 292 pk. Nu komt daar een exclusieve en gelimiteerde versie, de ‘Légende GT 2021’ bij en die wordt aanzien als de ultieme combinatie van comfort (de Légende) en sportiviteit (de A110 S).

De ‘Légende GT’ is enkel te verkrijgen in ‘Argent Mercure’ (grijs met zwart lederen interieur) of in ‘Blue Abysse’ (blauw met bruin lederen interieur) en allebei bewerkt met gouden merklogo’s en remklauwen, 18” Grand Prix velgen, doorschijnende LED achterlichten, een FOCAL audiosysteem, Sabelt sportzetels en een achteruitrijcamera.

Onderhuids verandert er nagenoeg niets al is deze achterwiel aangedreven ‘Légende GT’ enkel te verkrijgen in de snelle en krachtigste viercilinder van 292 pk (320 Nm), goed voor een spurtje van 0 naar 100 in 4,4 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs? Vanaf 71.850 euro.

You May Also Like

Porsche Taycan zet wereldrecord driften voor elektrische wagens neer

We zitten precies in driftmodus… Nadat gisteren de heren van BMW ons even kwamen ...

Emissieloos de bergen in met de Jeep Wrangler 4xe

De brute Wrangler is dan ook de volgende in rij bij Jeep die aan ...

MenStyle Road Test: BMW iX3

De eerste 100% elektrische BMW na de i3  We hebben er lang naar uitgekeken, ...