Alpine A110 komt als ‘Légende GT Special Edition’

Gelimiteerd op 300 stuks

Tot op de dag van vandaag had je drie uitvoeringen van de A110 Alpine, zijnde de ‘Pure’, ‘Légende’ en ‘S’, naargelang de versie te verkrijgen met een 1.8l turbocharged I4 van 252 of 292 pk. Nu komt daar een exclusieve en gelimiteerde versie, de ‘Légende GT 2021’ bij en die wordt aanzien als de ultieme combinatie van comfort (de Légende) en sportiviteit (de A110 S).

De ‘Légende GT’ is enkel te verkrijgen in ‘Argent Mercure’ (grijs met zwart lederen interieur) of in ‘Blue Abysse’ (blauw met bruin lederen interieur) en allebei bewerkt met gouden merklogo’s en remklauwen, 18” Grand Prix velgen, doorschijnende LED achterlichten, een FOCAL audiosysteem, Sabelt sportzetels en een achteruitrijcamera.

Onderhuids verandert er nagenoeg niets al is deze achterwiel aangedreven ‘Légende GT’ enkel te verkrijgen in de snelle en krachtigste viercilinder van 292 pk (320 Nm), goed voor een spurtje van 0 naar 100 in 4,4 seconden en een topsnelheid van 250 km/u.

Kostprijs? Vanaf 71.850 euro.

You May Also Like

MenStyle On Tour: Slip- & Driftcursus bij BMW

Veiligheid boven alles… Wij denken wel overweg te kunnen met onze rechtervoet. Maar is ...

MenStyle op de launch van GreenMobility

Scandinavische vloot met elektrische deelauto’s nu ook in Antwerpen en Gent… Of wijzelf meer ...

Ferrari voegt met SP3 Daytona een derde model toe aan zijn Icona-reeks

En nog voor ze gebouwd zijn hebben ze allemaal al een eigenaar gevonden… Na ...