Project Mondo G, een Mercedes G-klasse by Moncler

Wat als je een G-Klasse in een Moncler-jasje steekt?

Of ze bij Mercedes gevoel voor mode hebben? Geen idee maar wat we wel weten is dat ze even rond de tafel zijn gaan zitten met het Frans-Italiaans modehuis Moncler, gekend voor zijn blinkende ‘buffer jackets’. Het resultaat? Een in een Moncler-jas gestoken (en niet meer verkrijgbare) driedeurs G-klasse, de Project Mondo G werd geboren.

Of hij effectief ook rijdt en wat de prestaties zijn? Daar houden de Duitsers stevig de lippen op elkaar. Wat ze wel losten? Dat het gevaarte 4,6 meter lang, 2,8 meter hoog en maar liefst 3,4 meter breed met dank aan de enorme en op de jassen geïnspireerde wielen en een softtop inclusief gigantische ritssluiting. Niet direct de afmetingen om in de stad te parkeren. Maar hé, misschien wel aan de skipiste in Courchevel of Sankt Moritz.

Momenteel is deze one-off te zien in Londen waar hij werd voorgesteld tijdens de Fashion Week. Oh ja, wie zijn portefeuille al wou opentrekken… deze auto is niet te koop.

You May Also Like

Maurice Lacroix verbetert zijn AIKON Quartz

Ja, dit kan Sinds de lancering in 2016 is de Maurice Lacroix AIKON Quartz ...

MenStyle Roadtest: Fiat 124 Spider S-Design

Zelfs bij koud weer! Een weekje voor we naar Turijn afzakten om de nieuwe ...

Montblanc Legend Red, het geurtje voor de spontane en zelfzekere man

Een legende in vurig rood ter ere van zijn tiende verjaardag Legendes zijn fraaie ...