Project Mondo G, een Mercedes G-klasse by Moncler

Wat als je een G-Klasse in een Moncler-jasje steekt?

Of ze bij Mercedes gevoel voor mode hebben? Geen idee maar wat we wel weten is dat ze even rond de tafel zijn gaan zitten met het Frans-Italiaans modehuis Moncler, gekend voor zijn blinkende ‘buffer jackets’. Het resultaat? Een in een Moncler-jas gestoken (en niet meer verkrijgbare) driedeurs G-klasse, de Project Mondo G werd geboren.

Of hij effectief ook rijdt en wat de prestaties zijn? Daar houden de Duitsers stevig de lippen op elkaar. Wat ze wel losten? Dat het gevaarte 4,6 meter lang, 2,8 meter hoog en maar liefst 3,4 meter breed met dank aan de enorme en op de jassen geïnspireerde wielen en een softtop inclusief gigantische ritssluiting. Niet direct de afmetingen om in de stad te parkeren. Maar hé, misschien wel aan de skipiste in Courchevel of Sankt Moritz.

Momenteel is deze one-off te zien in Londen waar hij werd voorgesteld tijdens de Fashion Week. Oh ja, wie zijn portefeuille al wou opentrekken… deze auto is niet te koop.

You May Also Like

Bell & Ross lanceert trilogie met legendarische Alain Silberstein

Exclusief verkocht op Grailwatch.com Samen met de kleurrijke ontwerper Silberstein hebben Bruno Belamich & ...

Hier is de langverwachte nieuwe BMW 4-reeks

Er zijn al liters inkt over gevloeid… Bij manier van spreken dan natuurlijk want ...