Lego lanceert grootste Marvel-set ooit

De Daily Bugle

Fans van Marvel schuiven nu tot op het puntje van hun stoel. Zo heeft LEGO net de ‘LEGO 76178 Daily Bugle’ aangekondigd, een bouwwerk van meer dan 80 centimeter hoog en met maar liefst 3772 steentjes.

Verder is dit ‘bouwpakket’ aangevuld met maar liefst 25 mini-figuren zodat zowat elk belangrijk Marvel-figuur ook tot leven komt tijdens jouw LEGO-momenten. En tot leven komen doen ze in, rond of tegen deze wolkenkrabber van vier verdiepingen waaronder, uiteraard, ook een kantoor voor J. Jonah Jameson, de hoofdredacteur van de Daily Bugle, en voor fotograaf Peter Benjamin Parker, Spiderman voor de vrienden.

Kostprijs van zoveel bouwplezier? 299,99 euro en te bestellen vanaf 1 juni. Ben je echter VIP-lid bij LEGO, dan heb je deze maand al toegang tot het bestellen van dit meesterwerk.

Foto’s: LEGO

 

 

 

You May Also Like

Hier is de eerste trailer van ‘Ferry’ (video)

Na de teaser, nu de trailer… Fans van de succesvolle Undercover-reeks met Tom Waes kijken ...

Mister C. heeft een plan en wij kunnen hem helpen!

Bestempeld als te avontuurlijk en extreem door grote productiehuizen, kreeg hij het advies dit ...