Ervaar wintermagie in het Hoge Noorden

Een tripje van vijf dagen 

Geef toe, het Hoge Noorden heeft toch iets magisch, nee? Sneeuw zo ver het oog reikt, de barre koude, heerlijk opwarmen in een houten chalet na een tochtje met husky’s en/of een tochtje met de sneeuwscooter voor de adrenalinejunkies. Geloof ons, een trip naar Lapland kruipt niet in je koude kleren!

Wil jij deze wintermagie meepikken, één worden met de natuur en grenzeloos genieten terwijl je de koude trotseert en van het ene hoogtepunt naar het andere stuitert? Dan heeft Connections een geweldig intense break voor je klaar staan. 5 dagen lang ontdek jij Lapland, krijg je klamme handjes en voel je je helemaal even weg van de wereld. Dit is wat ze bij Connections ‘deconnecteren‘ noemen!

Hoe dan? Wél, met een 5-daagse shortbreak pal aan de poolcirkel (66° noord) met tal van spannende en intense activiteiten. Ga op pad met je eigen huskyslede en nadien even helemaal back to basics bij het kampvuur. Maar ook een sneeuwscootertocht en een sneeuwschoenwandeling in Fins Lapland staan op het programma. Vijf dagen die je nooit van je leven meer vergeet. ’s Avonds laat je trouwens alles bezinken in de charmante Valkea Lodge.

Kostprijs? Vanaf € 1.793. Waar wacht je op? Boeken doe je hier!

Foto’s: Connections

 

 

You May Also Like

Getest: 84% autobestuurders rijdt niet met juiste bandenspanning

Slechte bandenspanning zorgt voor hoger brandstofverbruik en dus hogere kosten Uit recent onderzoek door ...

Nederlands mooiste Sylvana heeft nu ook haar eigen pindakaas

En dat op de Nationale Pindakaasdag Een typisch Hollands product? Naast de Zeeuwse mossel ...