MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (10-12/11 in Waregem Expo)

It’s a man thing

We staan voor een heerlijk weekend. En voor zij die nog niets gepland hebben, of voor zij die hun planning toch nog kunnen wijzigen hebben we een interessant event voor echte venten, de Gentleman’s Fair, van 10 tot 12 november in Waregem Expo.

Zo is de Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar zevende editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige grote event in België voor mannen met maar liefst meer dan 100 exposanten die een leuk en verrassend aanbod brengen met betrekking tot reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, tech, gastronomie, sport, horlogerie… . Helemaal MenStyle dus.

Ben jij dus een actieve, nieuwsgierige, modebewuste of gewoon een familieman? Een Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? Dan is de Gentleman’s Fair iets voor u, en bij uitbreiding ook gewoon voor alle mannen.

Ben ook jij benieuwd naar  de grootste mancave van België en ben jij klaar om samen met je maten (of zelfs ‘matinnen’) net als ons ene te komen pakken in de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of een spannend spelletje biljart. Bestel dan je tickets snel HIER.

foto’s: Gentleman’s Fair

You May Also Like

MenStyle op Tomorrowland!

Een haat-liefdeverhouding op onze redactie. Terwijl de ene redacteur vorig jaar zijn Full Madness ...

MenStyle On Tour: LEV-Days Citröen in Parijs

Welle weeral weg… Een tripje naar Parijs? Dat laten we niet te snel liggen. ...

MenStyle Weekend Tip: Porsche 75 jaar ‘Driven by Dreams’ in Autoworld Brussel

In 1948 maakte Ferry Porsche zijn droom – het creëren van een eigen sportwagen ...