MenStyle Weekend Tip: Gentleman’s Fair (10-12/11 in Waregem Expo)

It’s a man thing

We staan voor een heerlijk weekend. En voor zij die nog niets gepland hebben, of voor zij die hun planning toch nog kunnen wijzigen hebben we een interessant event voor echte venten, de Gentleman’s Fair, van 10 tot 12 november in Waregem Expo.

Zo is de Gentleman’s Fair is ondertussen aan haar zevende editie toe. Het was het eerste en is nog steeds het énige grote event in België voor mannen met maar liefst meer dan 100 exposanten die een leuk en verrassend aanbod brengen met betrekking tot reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys toys, audio, video, kunst, gezondheid, tech, gastronomie, sport, horlogerie… . Helemaal MenStyle dus.

Ben jij dus een actieve, nieuwsgierige, modebewuste of gewoon een familieman? Een Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? Dan is de Gentleman’s Fair iets voor u, en bij uitbreiding ook gewoon voor alle mannen.

Ben ook jij benieuwd naar  de grootste mancave van België en ben jij klaar om samen met je maten (of zelfs ‘matinnen’) net als ons ene te komen pakken in de stijlvolle Gentleman’s Club waar je kan genieten van een heerlijk glas whisky aan het haardvuur of een spannend spelletje biljart. Bestel dan je tickets snel HIER.

foto’s: Gentleman’s Fair

You May Also Like

Deze Ferrari V12-tafel kan het pronkstuk van jouw mancave worden

Bieden maar  Nog vier dagen en de veiling van RM Sotheby’s in Miami draait op ...

MenStyle Road Test: Abarth 500e

Elektrisch grommen De Abarth 500e is een elektrische stadsauto die de legendarische Fiat 500e ...

MenStyle Events: Avant-Première van DE DAG! ****

3 MILJOEN EURO, 2 STANDPUNTEN, 1 DAG Een doodnormale dag mondt uit in een ...