Unieke Tag Heuer Only Watch Carbon Monaco wordt geveild

Nummer 1/1

Op zes november gaat de Only Watch-veiling door, een veiling met als (goede) doel geld in te zamelen voor onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie (DMD), een spierziekte die zes op 100.000 borelingen, vooral jongens, treft. De levensverwachting van iemand met DMD is met wat geluk slechts 30 jaar.

En Only Watch mag je best letterlijk nemen. Zo geven bekende en luxueuze horlogemerken als Bell & Ross, Audemars Piguet, Richard Mille, Jacob & Co en ook Tag Heuer een one piece en speciaal voor Only Watch gemaakt exemplaar weg.

De Tag Heuer die geld zal inzamelen met als doel levens redden is de Only Watch Carbon Monaco. Dit onmiskenbare stuk maakt gebruik van een gesmede carbonbehuizing die is gemaakt in de iconische vierkante Monaco-vorm. Het is een eerbetoon aan een ouder Monaco-model dat bekend staat als de “Dark Lord”.

De uit koolstofvezel opgetrokken wijzerplaat is geskeletteerd wat maakt dat je een deel van het bewegend binnenwerk kan zien. Opvallend zijn de rode wijzers en witte lichtgevende (lume) elementen. Het binnenwerk zelf is de Calibre Heuer 02, die gebaseerd is op een prototype uurwerk genaamd de CH80 en heeft een gangreserve van 80 uur.

Hoeveel dit uniek stuk zal opbrengen? Men verwacht iets tussen de 50.000 en 100.000 Zwitserse Frank, omgerekend tussen de 45.000 en 95.000 euro dus.

Meer info of te weten komen waar en hoe je kan bieden? Kijk dan zeker maar eens hier.

You May Also Like

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...

Dit is de dikke villa van eindbaas Paul Logan

Wij zouden misschien ook eens beter een YouTube-kanaal beginnen Leven van YouTube? Logan Paul ...

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...