Emily Ratajkowski verdient via NFT 175.000 dollar met oude bikinifoto

Op zes minuten verdiend…

Zo lang, of beter zo kort heeft het geduurd om zoveel geld via NFT op te halen met een oude bikinifoto. Voor zij die het in Keulen horen donderen, NFT is een populaire nieuwe vorm van cryptocurrency, wat staat voor Non-Fungible Token. Daar waar andere crypto’s, zoals Bitcoin, onderling uitwisselbaar zijn, heeft een NFT een unieke gecodeerde ID, waardoor deze onvervangbaar is en waarmee je als model, zoals eerder ook Kara Del Toro, uniek digitaal werk kan ‘verkopen’, of in dit geval, veilen.

Hoewel uniek? De oude bikinifoto van Emily is niet echt uniek en is ondertussen ook al overal het internet terug te vinden. Straf dat er iemand dan ook 175.000 dollar voor veil heeft. De, we veronderstellen, man steunt daarbij wel het statement dat Emily met deze foto wil maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Ze ziet het als symbolische poging om beelden van haar die tijdens haar lange modellencarrière zijn gemaakt en vaak zonder medeweten zijn doorverkocht terug te winnen. “NFT’s hebben het potentieel om vrouwen blijvende controle te geven over hun imago en de mogelijkheid om een rechtmatige vergoeding te ontvangen voor het gebruik en de distributie ervan”, liet ze eerder al weten.

Een zet die haar op 14 mei op zes minuten tijd maar liefst 175.000 dollar rijker maakte. Mooi toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Cover: Instagram

You May Also Like

Megan blijft haar (koeke)rondingen én haar mama showen

En wij hebben daar absoluut geen problemen mee… Of er nog altijd kaas tussen ...

Beter dan deze Russisch deugnietje wordt het vandaag niet…

Althans dat hopen we… Terwijl ons Rode Duivel-hart vandaag een paar slagen hoger slaat, ...

Nathalie Van den Berg leeft van de liefde en content !

Ondernemend, dat is het minste wat je van Nathalie kunt zeggen. Deze bezige bij ...