Topmodel Kara Del Toro biedt exclusieve ‘crypto-foto’s’ aan.

Bieden maar…

Wie heeft er a gehoord van NFT? Niemand? Wél, dit is een populaire nieuwe vorm van cryptocurrency, wat staat voor Non-Fungible Token. Daar waar andere crypto’s, zoals Bitcoin, onderling uitwisselbaar zijn, heeft een NFT een unieke gecodeerde ID, waardoor deze onvervangbaar is.

En dat heeft Kara Del Toro goed begrepen. Ze haalde haar mosterd bij de rockers van ‘Kings of Leon’, die niet zo lang geleden via NFT exclusief een album aanboden. En waar de jongens van ‘Kings of Leon’ het deden met dingen waar zij goed in zijn, doet Kara dat met dingen waar zij goed in is… overheerlijke en sexy (naakt)foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kara Del Toro (@karajewelll)

“Modellenwerk en het maken van digitale content is mijn passie en ik zie het als een kunstvorm. Ik wilde een uniek verzamelobject met je kunnen delen via dit nieuwe digitale formaat”, vertelt ze in een Instagram-post.

Del Toro verkoopt haar NFT met behulp van Ethereum waarvan de waarde van deze crypto momenteel staat boven 2.000 dollar per munt. Het hoogste bod tot nu toe bedraagt 4,2 munten, goed voor 8.815,17 dollar.

You May Also Like

Zoey, eindelijk iemand waar we in het Big Brother-huis wel vrolijk van worden

Dat werd tijd… We hadden het eigenlijk al opgegeven, Big Brother 2021. We vreesden ...

Welcome to Rani’s World (Interview)

En die wereld bevindt zich in Brasschaat. De gemeente gekend voor zijn burgemeester Jan Hesp, ...

Waag je kans: J.Lo is opnieuw single

Iemand op zoek naar een cougar Vier jaar lang mocht de voormalig MLB-held Alex ...