Topmodel Kara Del Toro biedt exclusieve ‘crypto-foto’s’ aan.

Bieden maar…

Wie heeft er a gehoord van NFT? Niemand? Wél, dit is een populaire nieuwe vorm van cryptocurrency, wat staat voor Non-Fungible Token. Daar waar andere crypto’s, zoals Bitcoin, onderling uitwisselbaar zijn, heeft een NFT een unieke gecodeerde ID, waardoor deze onvervangbaar is.

En dat heeft Kara Del Toro goed begrepen. Ze haalde haar mosterd bij de rockers van ‘Kings of Leon’, die niet zo lang geleden via NFT exclusief een album aanboden. En waar de jongens van ‘Kings of Leon’ het deden met dingen waar zij goed in zijn, doet Kara dat met dingen waar zij goed in is… overheerlijke en sexy (naakt)foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kara Del Toro (@karajewelll)

“Modellenwerk en het maken van digitale content is mijn passie en ik zie het als een kunstvorm. Ik wilde een uniek verzamelobject met je kunnen delen via dit nieuwe digitale formaat”, vertelt ze in een Instagram-post.

Del Toro verkoopt haar NFT met behulp van Ethereum waarvan de waarde van deze crypto momenteel staat boven 2.000 dollar per munt. Het hoogste bod tot nu toe bedraagt 4,2 munten, goed voor 8.815,17 dollar.

You May Also Like

Mister C. op bezoek bij rasecht Waals heet pateeke

“Guess who’s back bitches?” Neen, godzijdank niet een of andere uitgerangeerde politicus met grootheidswaanzin ...

Knappe gelukzoeker Chloë staat met beide lange beentjes stevig op de grond

Een kleine twee jaar kwamen we de knappe Chloë voor het eerst tegen. Toen ...

Vlaamse Pareltjes LXXVIII (78): Pauline Noyen

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...