Lauranne Mertens, letterlijk en figuurlijk BAM!

Naar aanleiding van onze vraag of er nog ‘vergeten’ Pareltjes in onze Vlaamse klei dartelen, kregen we weer massaal veel reacties. De komende weken zijn we dan ook weer bezig om uit deze reacties een paar knapperds uit te selecteren. Eentje waardoor we wel getriggerd werden is Lauranne Mertens, alias ‘plusdebeauthe’ op Instagram. Met de vraag of we geen BAM’s op Whatmatters willen, trokken we richting het Westen van het land op zoek naar wat BAM’s juist zijn.

Dag Lauranne, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Gedreven, gepassioneerd, koppig, doorzetter, carrière-wijfke…

Eentje die weet wat ze wil dus! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd?

Met mijn eigen zaak aan het doorbreken in buitenland en mijn zoontje gelukkig maken.

En of dat aan het lukken is! Wij kennen je vooral via social media, wat wil je daarmee bereiken?
Dat ook mama’s en alleenstaande mama’s eens in de spotlights mogen staan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

U vraagt, wij draaien! Hoe belangrijk is sociale media voor je?
Aangezien ik er mijn centen mee verdien is het erg belangrijk!

En buiten zo binnen als een huis, waar zou je dan binnen 5 jaar willen staan?
In Spanje, mijn eigen woning en een boot!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

Je weet wat ze zeggen van een boot? Het geeft je twee gelukzalige momenten…het moment je de boot koopt en vervolgens het moment je hem terug verkoopt! Iets anders, je komt er voor uit een BAM te zijn, vertel hier eens wat meer over?
Toen ik 5 jaar geleden te horen kreeg dat ik baarmoederhalskanker had, ik een kinderwens had en het dus bijgevolg moeilijker zou worden als ik nog lang zou wachten, wou ik mijn wens waarmaken. Mijn toenmalige partner wou geen kinderen meer dus mijn eigen wijsheid en koppigheid zei…’OK dan doe ik het alleen’. Zo heb ik een prachtige zoon gekregen dankzij een anonieme donor. Ik ben ziekenhuis van Sint-Lucas in Gent hiervoor dan ook nog steeds dankbaar, alsook mijn anonieme donor! ‘So thank you if you are also giving your sperm @Hospitals’ ?!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

Haha, ik denk persoonlijk dat er ook wel veel niet-anonieme weldoeners zich zouden hebben aangemeld! Soit, wie weet ziet hier een anonieme lezer voor het eerst zijn kind in levende lijve! Hoe zwaar is het om alleen een kind op te voeden?

Een kind alleen opvoeden is zeker niet gemakkelijk, heb vaak gehuild en gedacht ‘Fuck, hoe kon ik dit denken dit alleen te kunnen?’ Het is zeker niet gemakkelijk als je een eigen zaak hebt die ook aan het groeien is en je dus ook 24/7 klaar voor moet staan. Het heeft ook wel zijn voordelen. Het schept wel een unieke band tussen kind en moeder. Ik amuseer me ook! Het vloggen en bloggen met mijn zoontje bijvoorbeeld vind ik de max!


En hoe staat het momenteel in de liefde? Sta je hiervoor open? Of is er hier geen tijd of ruimte meer over?
Sinds een aantal maanden heb ik iemand leren kennen die met mijn koppigheid en gedrevenheid kan leven. Ook aanvaardt hij mijn zoontje als zijn kindje en het is fijn te weten dat er nu een vaderfiguur is voor mijn zoontje. Ik heb voor eerst een gevoel dat ik een gezin heb en dat gevoel is onbeschrijflijk.

En tijd voor liefde… Daar maak je tijd voor toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

Helemaal correct! Hoe ben, of beter was je te verleiden? 


Ik ben of was helemaal niet makkelijk te verleiden. Waar ik wel van hou zijn unieke dingen…zo was mijn beste date ooit…een escape room!

Haha, we horen het al! Hij heeft niet echt geholpen snel uit de ‘room’ te geraken, iets wat we nog zouden snappen ook! Wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben?
“Eet jij graag wortels? Euhm..nee…raar want wat voor konijn ben jij!”

Euh, ok dan! En de beste?
Dat is een moeilijke…maar humor is zeker welkom!

Wat wil je zeker nog kwijt?Ne kilo of 2! Nee nee grapke! Dat was het 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

Nog tijd voor een vluggertje?
Doneren doe je in Sint-Lucas Gent hé!

Euh, gewoon snel antwoorden is de boodschap!
Haha, shoot!Euh…hier gaan we…Het duurste item in mijn kleerkast is…
 Lederen jas
Mijn favoriete designermerk is…
 Guess
Mijn favoriete reisbestemming is…
 Seychellen
Mijn favoriete stad is…
 Antwerpen
Bikini of lingerie? Lingerie

Mooi dom of lelijk slim? Lelijk en slim… er zijn oplossingen als je lelijk bent ?
Geld is voor mij…
 Mooi meegenomen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauranne Mertens (@plusdebeauthe) op

My ultimate crush is…
 Den Mr Grey
Ik word helemaal wild van… Tequila ?

Ik voel me het meest sexy als ik… 
Uit bad kom met geschoren benen ?
Het eerste wat ik doe als ik opsta is… Mijne kleine uit bed halen ?

Als ik de lotto win dan…
 Moet ik niet meer meespelen ?
Ochtend- of avondseks? Beide

Wat niemand over mij weet is…
 Dat ik eigen heel onzeker ben en workaholic

Onzeker? Jij? Dan wordt het tijd je eigen foto’s eens goed te bestuderen! En die foto’s kan je uiteraard allemaal terugvinden op Instagram! In ieder geval heel veel succes met alles wat je onderneemt, wij blijven het, net als vele anderen, zeker volgen! 

You May Also Like

Nikkie, een knappe selfmade Nederlandse met een vermogen om van te duizelen

Het equivalent van een Euromillions zelf verdiend… Je kan hopen op tonnen geluk en ...

Vlaamse babes maken Ibiza onveilig

Dat hier een klein feestje is… Ja wij zijn op Ibiza en ja het ...

Elegant pikant…Ilona Wanet…een echt juweeltje! (Interview)

Je zou bijna denken dat wij immuun worden voor vrouwelijk schoon. Als wij onze Insta-feed ...