Twee redenen waarom je vanavond naar de finale van Eurovisiesongfestival moet zien

Chantal Janzen

Afgelopen dinsdag en donderdag stonden de halve finales van het Eurovisiesongfestival op ons programma. En over wat we te zien (en vooral te horen) kregen, kunnen we heel erg kort zijn: dramatisch. Geen haar op onze terugtrekkende lijn dat eraan zou denken om dan ook vanavond af te stemmen op een wedstrijd die elk jaar opnieuw bol staat van de vriendjespolitiek. Hoe je het ook draait of keert, Hooverphonic zal nooit met de hoofdvogel Ahoy Rotterdam verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sexy Dutch Girls (@sexydutchgirls2.0)

Wel ‘Ahoy’ en de enige twee redenen waarom we vandaag misschien toch afstemmen vanavond is Chantal Janzen. De presentatrice deed medepresentatoren schlagerzanger Jantje Smit en YouTube-fenomeen Nikkie de Jager verbleken. En waarom twee redenen? Tja…

Douze points pour Chantal!

 

You May Also Like

Weergaloze Lie is ons deugnietje van de dag

Hallo weekend! Het is zaterdag en dan zijn we al wat vrolijker en relaxter ...

(Pip) Wijn wordt beter met de jaren…

En het is al van uitstekende kwaliteit… Oudere wijn zou beter zijn, dat hebben ...

Wij spraken met Frankie Fame in aanloop van zijn concert in Trix Antwerpen

Frankie Fame bracht net zijn debuut ‘Frankie Fame’ uit. De tweede single van het ...