Twee redenen waarom je vanavond naar de finale van Eurovisiesongfestival moet zien

Chantal Janzen

Afgelopen dinsdag en donderdag stonden de halve finales van het Eurovisiesongfestival op ons programma. En over wat we te zien (en vooral te horen) kregen, kunnen we heel erg kort zijn: dramatisch. Geen haar op onze terugtrekkende lijn dat eraan zou denken om dan ook vanavond af te stemmen op een wedstrijd die elk jaar opnieuw bol staat van de vriendjespolitiek. Hoe je het ook draait of keert, Hooverphonic zal nooit met de hoofdvogel Ahoy Rotterdam verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sexy Dutch Girls (@sexydutchgirls2.0)

Wel ‘Ahoy’ en de enige twee redenen waarom we vandaag misschien toch afstemmen vanavond is Chantal Janzen. De presentatrice deed medepresentatoren schlagerzanger Jantje Smit en YouTube-fenomeen Nikkie de Jager verbleken. En waarom twee redenen? Tja…

Douze points pour Chantal!

 

You May Also Like

Ook voor welgevormde Luna Stevens mag de zomer beginnen

De grenzen zijn open… Of toch bijna allemaal. En wie dit allemaal best wel ...

Wij vroegen Philipp Plein-model Nádia Campos de kleren van het lijf

Het was een eer toen we vorige kerst een gepersonaliseerd en gesigneerd kerstcadeautje kregen ...

Is André Hazes een beetje verliefd?

Leef… ‘…En laat leven’? Of toch ‘als je laatste dag is?’. Pak het laatste ...