Twee redenen waarom je vanavond naar de finale van Eurovisiesongfestival moet zien

Chantal Janzen

Afgelopen dinsdag en donderdag stonden de halve finales van het Eurovisiesongfestival op ons programma. En over wat we te zien (en vooral te horen) kregen, kunnen we heel erg kort zijn: dramatisch. Geen haar op onze terugtrekkende lijn dat eraan zou denken om dan ook vanavond af te stemmen op een wedstrijd die elk jaar opnieuw bol staat van de vriendjespolitiek. Hoe je het ook draait of keert, Hooverphonic zal nooit met de hoofdvogel Ahoy Rotterdam verlaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sexy Dutch Girls (@sexydutchgirls2.0)

Wel ‘Ahoy’ en de enige twee redenen waarom we vandaag misschien toch afstemmen vanavond is Chantal Janzen. De presentatrice deed medepresentatoren schlagerzanger Jantje Smit en YouTube-fenomeen Nikkie de Jager verbleken. En waarom twee redenen? Tja…

Douze points pour Chantal!

 

You May Also Like

Camille Dhont zorgt voor teveel vuurwerk op TikTok

Eventjes gecensureerd… Beetje straf. Terwijl half TikTok open en bloot dansjes en vooral zichzelf ...

Nanoe Vaesen: Ruwe bolster, blanke pit!

Wij arrogant? Tgoh, ja wij hebben ooit foto’s van onszelf gepost op sociale media ...

Knappe gelukzoeker Chloë staat met beide lange beentjes stevig op de grond

Een kleine twee jaar kwamen we de knappe Chloë voor het eerst tegen. Toen ...