Dit is er geworden van ‘Friends’ Rachel, Ross, Joey…

Ze leggen het u allemaal graag uit op 27 mei

De ‘Friends’ komen nog eens bij elkaar en de wereld zal het geweten hebben. Het is HBO Max die voor de langverwachte reünie gezorgd heeft. Tijdens deze reünie vinden we Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) allemaal terug in de oude decors van de show met dat verschil ze deze keer geen rolletje spelen. Wat ze wel doen? Spelletjes spelen, oude scenario’s herlezen én diepe geheimen verklappen.

En hou zouden de ‘Friends’ twintig jaar later in het leven staan? Rachel zou een eigen kledinglijn willen beginnen en ze ziet haar alter ego wonen aan het mondaine Upper East Side. Monica ziet zichzelf dan weer als competitieve moeder en hoofd van de ouderraad terwijl Phoebe in Connecticut zou wonen met Mike en hun kinderen en de baas is van een kunstprogramma op een school.

Ook Chandler gaat voor kinderen en ziet zichzelf als een goede papa én een geweldige komedieschrijver. Joey is dan weer zijn passie, eten, gevolgd en heeft een broodjesbar geopend. Of er ook richting maag van de klanten zouden gaan is dan weer hoogst twijfelachtig. En dan heb je nog Ross. Die is nog steeds dino-kenner en paleontoloog en zou daarnaast ook (slecht) geïnvesteerd hebben in Joey’s broodjeszaak. Matt LeBlanc (Joey) reageerde al enthousiast: “Een broodjeszaak met een dinosaurusthema! Een ‘Bronto-burger’”, liet de acteur met grote glimlach weten.

Cover: HBO Max

You May Also Like

Dit waren de hoogtepunten van de Super Bowl LVI

Opnieuw een memorabel avondje De LA Rams hebben in eigen huis, het SoFi-stadion in Los ...

Hier is de eerste trailer van ‘Ferry’ (video)

Na de teaser, nu de trailer… Fans van de succesvolle Undercover-reeks met Tom Waes kijken ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...