De droom voor iedereen die klaar is met een stoffig toetsenbord

Vergeet de etensresten van je voorganger!

Dé oplossing is gevonden! Veel mensen hebben een kantoorbaan waar ze vaak achter de computer, laptop of tablet moeten zitten. Het is niet verwonderlijk dat tijdens het werk sommigen mensen dan ook last krijgen van hun vingers of handen door het typen.

Maar wees gerust…de redding is nabij! Introducing Keychron.

Nauwkeuriger dan ooit tevoren

Een klein tech-bedrijfje in Californië waagde zich aan een Kickstarter voor hun nieuwe project. Dit nieuwe project kreeg de naam Keychron. De Keychron is een gloednieuw mechanisch toetsenbord. Jaja, we horen de vraag al aankomen….een wat?

Een mechanisch toetsenbord is een toetsenbord dat veel nauwkeuriger is om te typen. Mechanische toetsenborden staan ook bekend om hun grootte, gemak,…en de toetsen maken een klik-geluid als je ze gebruikt. Dat laatste boeit waarschijnlijk bijna niemand, maar het is wel een goede ijsbreker voor de stilte.

 

Wat is de Keychron?

Genoeg over de definitie van een mechanisch toetsenbord. Wat is de Keychron precies? Zoals eerder verteld, is het een mechanisch toetsenbord, maar wel een draadloos exemplaar.

Daarnaast is het toetsenbord lichter en maakt het typen gemakkelijker. Mensen die veel last krijgen tijdens het typen kunnen dus langer doorgaan. Het is kort gezegd een droom voor iedereen die teveel moet typen…(en voor de baas die geen werknemer met een ’typhand’ of ontstoken pols thuis heeft zitten).

Het toetsenbord is dus draadloos. Mocht de batterij leeg zijn dan kan je het via een draadje weer opladen.

Belangrijk, het toetsenbord is beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Voor ieder wat wils dus! En nu…typen maar!

You May Also Like

Unieke Tag Heuer Only Watch Carbon Monaco wordt geveild

Nummer 1/1 Op zes november gaat de Only Watch-veiling door, een veiling met als (goede) ...

Knapperd Marissa Galle zocht en vond nieuwigheden op CES 2019

Een vrouw die houdt van technische snufjes… We kunnen niet anders dan nog meer ...