Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ongelooflijk goed nieuws voor je. Met de nieuwe app Nizo kan je namelijk editen terwijl je filmt! Ook dat vervelende uploaden naar je laptop is nu verleden tijd. Sla die stap gewoon over door de app te gebruiken en bespaar jezelf zo ‘a lot of time’!

Een nieuwe blockbuster

De app kan in 24 of 60 frames per seconde filmen. Het ondersteunt 4K film, dus als je telefoon het aankan kan je zo waar een echte blockbuster schieten met deze app. Het design ziet er simpel en makkelijk uit waardoor het zelfs voor de meest vermoeide man geen probleem is om een weg door de app te vinden.

Impressing the ladies

Nizo beschikt over meerdere filmfilters en kan, zoals het hoort, in een goede kwaliteit slow-motion materiaal schieten. Deze app maakt van jou dan ook de nieuwe Steven Spielberg of Michael Bay. Iets logischer dan een ware blockbuster te schieten kan je het natuurlijk ook gewoon gebruiken om de filmpjes op je Instagram naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard voornamelijk met het idee in je achterhoofd om indruk op de dames te maken…de evidentie zelve, niet?

You May Also Like