BYD Fan Village op Scheldekaaien zorgt voor duivelse ambiance tijdens EK

Alle matchen van onze Rode Duivels op groot scherm

Nog minder dan twee weken en de Rode Duivels trappen hun EK af. De verwachtingen? Nu de ‘Gouden Generatie’ of met voetbalpensioen is of iets te oud zijn bevonden is het aan de jeugd om zich als outsiders te bewijzen, al kan dat alleen als heel België achter zijn jonge jongens met hier en daar een ouwe rot staat.

Hoe je kan supporteren naast zelf richting Duitsland af te reizen? Wél, door je naar de Scheldekaaien in Antwerpen te begeven en de match op groot scherm te gaan kijken in het BYD Fan Village. Na het overweldigende succes tijdens het WK voetbal in 2018, opent het grootste supportersdorp van ’t stad opnieuw zijn deuren op 17 juni, ditmaal op de Scheldekaaien ter hoogte van de Cockerillkaai. De locatie is nieuw, maar de ingrediënten blijven dezelfde: gratis toegang, spetterende dj’s, spectaculaire special effects en een kolkende festivalsfeer!

Op maandag 17 juni 18u is de openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slowakije en zorgen DJ F.R.A.N.K. en Ronny Retro voor de ambiance. Doorheen het EK voetbal zullen ook Dimitri Wouters, 5napback, Double U, Magik, Voltage en vele anderen hun opwachting maken in de BYD Fan Village. Het fandorp is dé place to be voor elke voetbal-, muziek- en ambianceliefhebber die niets wil missen van de Rode Duivels en de magische sfeer van Euro 2024. Tot dan?

Meer info vind je HIER.

Foto’s: BYD Fan Village

You May Also Like

Twee iconische clubs heropenen Ibiza met een nooit geziene dansmarathon

Van zaterdagmiddag 12u tot… Wie er gedurende de coronapandemie zwarte sneeuw heeft gezien? De ...

HUGO BOSS strikt David Beckham

En dat mag je ook letterlijk nemen Een icoon qua persoonlijkheid, stijl, sportiviteit, klasse? ...

MenStyle Events: Avant-Première van DE DAG! ****

3 MILJOEN EURO, 2 STANDPUNTEN, 1 DAG Een doodnormale dag mondt uit in een ...