Waarom Kim Kardashian en Justin Bieber nooit nog een Ferrari mogen kopen?

Althans geen nieuwe…

Wie denkt dat ze bij Ferrari zitten te springen op wereldberoemde celebs die in hun Italiaanse bolide flexen en volgers laten dromen er ooit zelf eentje te bezitten is eraan voor de moeite. Als het niet volgens de regels van het steigerende paard is, heb je er voor de rest van je leven gelegen, althans om een nieuw exemplaar te bestellen, en vooral als het om een exclusiever model gaat.

Zo heeft Ferrari een policy die je moet volgen wil je ooit nog een bestelbon ondertekenen. Eerst en vooral moet je al ‘gewone’ Ferrari’s bezitten wil je aan de haal gaan met een exclusief model. Wie bijvoorbeeld een LaFerrari wilde kopen, moest er al minstens 5 in zijn bezit hebben bijvoorbeeld.

 

Niet dat dat voor Kim en Justin een probleem is maar toch staan ze ondertussen op de zwarte lijst. Zo liet Justin Bieber zijn witte Ferrari 458 Italia bij West Coast Customs, die we ook kennen van MTV’s ‘Pimp My Ride’, in het blauw wrappen en liet er tegelijk ook een wide-body op monteren. Dingen waarvan ze in Maranello van steigeren daar ze vinden dat ze zelf de perfecte auto bouwen en je zo’n aanpassingen niet doet.

Kim Kardashian daarentegen mag er geen meer bestellen om een wel heel andere reden. Zo zou Kim een exclusief model als cadeau ontvangen hebben terwijl de ‘gever’ een frauduleus persoon bleek te zijn. Kim liet weten dat de auto nooit geleverd is geweest, iets wat ze bij Ferrari ontkennen daar het afleveradres van de wagen effectief haar thuisadres was. Exit Kim als klant…

Foto’s: Facebook West Coast Customs

You May Also Like

Audi lanceert Q4 E-Tron in Genève

Dé plaats om nieuwe modellen voor te stellen Helaas voor de jongens van Febiac ...

McDonald’s en Nissan lanceren 2022 GT-R NISMO

Fastfood, Fast Car… Wie in Japan een Happy Meal bestelt krijgt er vanaf volgende ...

Koop een Abarth 595 en krijg een gratis circuitsessie op Spa-Francorchamps

Het mooiste circuit ter wereld Er gaat geen half jaar voorbij of de heren ...