Supercar Blondie rijdt mooiste BMW ooit (3.0 CSL Hommage R)

Wat een beauty…

En dan hebben we het deze keer niet op de ravissante blondine, die er tevens ook wel mag zijn, maar wel over de BMW 3.0 CSL Hommage R, die als concept al zo’n goede vijf jaar geleden het levenslicht zag.

Deze futuristisch gelijnde concept is een moderne verwijzing naar de iconische CSL uit de jaren ’70. Een glorieuze en succesvolle racecar met een overwinningsgeschiedenis om vingers en duimen van af te likken. En laat duidelijk zijn dat alle subtiele elementen van de racerij er ook nu ingestoken worden. Of wat dacht je van een coole race-overall? Passende helmen? BMW Motorsport op zijn best!

 

Onderhuids vinden we, als we de naam mogen volgen, hoogstwaarschijnlijk een 3 liter zes-in-lijn met overweldigend veel PK’s. Gezien de kracht en kijk op de toekomst, zouden we er ook niet van verschieten dat hier een zekere hybride aandrijflijn voor een extra powerboost zorgt. Wat er exact onder de motorkap ligt, weten we niet maar dat het minstens een Pk of 500 zal zijn, kunnen we al ons geld op zetten.

 

Binnenin geen retro-dingetjes. Alle nieuwe snufjes die je als racepiloot vind je ook hier terug. LED-schermen, head-up display,… en verder veel carbon én toch ook wel wat hout. Dan toch een verwijzing naar de jaren ’70’?

Helaas is deze auto nooit in productie gekomen en zijn er slechts een handvol kerels die er zich mee hebben mogen uitleven. En nu, is het de beurt aan Supercar Blondie, een YouTube-fenomeen dat de duurste en meest exclusieve wagens al onder haar rechter stiletto heeft mogen plaatsen.

En wij? Stikjaloers!

You May Also Like

Een Alfa? Neen, wel een Touring Superleggera Aero3

A touch of Alfa Romeo De mannen van Touring Superleggera lanceren de Aero3, een ...

BMW 8 Gran Coupé is het neusje van de zalm

Een dikke vette vis… Wij hebben onlangs onze krachtpatser, de X5 opnieuw ingeruild voor ...

Beestige Audi RS Q8 doet ons watertanden

De eerste beelden doen ons smachten naar meer… Nog geen paar uur nadat de ...