Podcasthost Liandra Sadzo en DJ Henri PFR worden echte barista’s met dank aan Baristina

Een hebbedingetje voor echte coffee-lovers! 

Met de lancering van Baristina van Philips zetten actrice en podcasthost Liandra Sadzo en DJ en producer Henri Peiffer, die we beter kennen onder de artiestennaam Henri PFR, een nieuwe koffiebeweging in gang. Op de dansbare Baristina song die Henri PFR exclusief creëerde, wordt het geluid van de espressomachine op originele wijze gemixt met zijn kenmerkende electrosound. Bestaat er nog een creatievere manier om een koffie te bereiden? Ik dacht het niet!

Voor deze samenwerking wilde ik een unieke uitdaging aangaan: een muziekstuk maken met alleen de geluiden van de Baristina-machine. 80% van de geluidselementen, zoals kicks, bassen, claps, snares en shakers, komen rechtstreeks uit de machine en zijn aangepast om een track te componeren. Het was echt een stimulerende oefening en ik ben erg trots op het eindresultaat!“, aldus Henri PFR.

Echte espresso in één simpele swipebeweging

Maar wat is de Baristina? Wél, het is een innovatieve espressomachine waarmee je in minder dan 60 seconden, met één simpele ‘swipe’ beweging, elke keer opnieuw de perfecte espresso of lungo zet van verse bonen.

Wat maakt Baristina zo uniek? De eenvoudig te bedienen portafilter maakt koffie zetten als een echte barista makkelijk. De portafilter swipt automatisch terug en vult je kopje met heerlijke koffie van verse bonen. Wanneer de koffie klaar is druk je heel eenvoudig het koffiedik in puckvorm uit de portafilter. Dit kan je recycleren of hergebruiken, bijvoorbeeld om je planten mee te voeden.

“Ik vind het geweldig om samen te werken voor de lancering van de nieuwe Baristina espressomachine. Koffie neemt een speciale plaats in in mijn dagelijkse routine; het is mijn essentiële metgezel om mijn dagen in de studio te beginnen en in mijn creatieve bubbel te duiken.” Henri PFR

Ik hou van koffie van verse bonen, maar vind het best complex om zelf thuis lekkere koffie te zetten. Om een omslachtige routine met verschillende apparaten en attributen te vermijden belandde ik vaak buitenshuis in een koffiezaak op zoek naar een lekkere kop koffie. Nu heb ik de ideale oplossing: Baristina, een espressomachine die alles vanzelf doet, weinig plaats inneemt en er ook nog eens heel erg mooi uitziet. En het allerbelangrijkste is dat de vers gemalen bonen zorgen voor heerlijke koffie en geur in huis.”, aldus Liandro Sadzo.

Join the new coffee movement

Met de campagne ‘Join the new coffee movement’ zetten Baristina, Liandra en Henri een nieuwe beweging in gang, waarbij koffiezetten complexloos wordt. Iedereen kan thuis genieten van heerlijke verse koffie naar eigen smaak, en met kwaliteit van een koffie gezet door de barista. Met de campagne roepen ze op om je happy coffee dance move te delen. Swipe, dance, drink op de Baristina song van Henri. #jointhenewcoffeemovement!

Baristina van Philips komt naar België vanaf juni en kost (adviesprijs) 299,99 euro. ​​Meer informatie vind je  HIER.

 

You May Also Like

Beast Mode: Mercedes-AMG GT Black Series

Black Series Matters We moeten het tot onze grote schande toegeven, we brengen te ...

Dries Boven

Trends Style Abarth Best Dressed Man 2018: Dries Boven van Luxury For Men! (Interview)

Van jeugdbeweging tot Best Dressed Man Zonder afbreuk te doen aan alle mannen die ...

Sun’s OUT… Whiskey-Cola IN!

Wat dacht je van een een JACK DANIEL’S® en COCA‑COLA® Premix cocktail in een ...