MenStyle op stap met MTV Geordie Shore-ster GAZ

Wie op MTV de realityserie Geordie Shore nog nooit gezien heeft mist iets. Ok, we kunnen moeilijk spreken over hoogstaande televisie maar qua natuurdocumentaire of sport kan het zeker tellen. ‘Pullin Birds’ zou zo maar even over vogeltjes of kleiduifschieten kunnen gaan…zij het niet dat het in dit geval over een stel afgetrainde kerels gaat die ‘duifjes’ gaan schieten om ze mee te ritsen naar de ‘Geordie House’…een huis waar men een tiental uitgelaten jonge virale boys en girls samen laten hokken en waar alles uiteindelijk draait rond progesteron, testosteron, feestjes en drank…soms heel veel drank. En dat dit een succesformule is, hoeft geen betoog. Ondertussen is seizoen 13(!) begonnen en enige sleet op het programma is nog niet te bespeuren.

Toen ons aan de oren kwam dat de jongens van ‘The Villa’ en ‘Lago Beach’ de ster van het programma en sinds aflevering 1 aanwezig, Gary ‘Gaz’ Beadle naar ons land zouden halen, trokken we onze ‘stoute stoute’ schoenen aan en vroegen we of het mogelijk was deze rekel die met het citaat ‘“I should have a degree in pulling women.” door het leven gaat even te mogen interviewen. We hadden vijf ‘A of B’-vraagjes in gedachten maar uiteindelijk werd het een informeel, tof en uitgelaten gesprek, op Lago Beach in Stekene, van een dik kwartier…de highlights  en antwoorden op de 5 ‘A of B’-vraagjes vind je hier!

thumb_IMG_7447_1024

Hallo mijnheer…
Ow, ow…Chill Jens…het is ‘Gaz’…’Sir’ zeggen ze tegen een oude Engelsman met bolhoed en paraplu!

Ok Gaz, we hebben een vijftal vraagjes met daarop twee antwoorden. Je MOET kiezen! Om met de deur in huis te vallen. Je bent al een paar keer in ons land geweest. Jij als zelfgenaamd expert in het versieren van mooie vrouwen…welke hebben je voorkeur…’Geordie Girls’ uit Newcastle of de ‘Vlaamse meisjes’ uit Antwerpen?
Haha, direct een goede maar wel een makkelijke. Ik ga meteen voor de Vlaamse meisjes. Britse meiden zijn dikwijls heel fake. Fake haar, overdreven gemaquilleerd terwijl de Vlaamse ‘birds’ veel meer naturel zijn en daar hou ik wel van!

En ga je dan voor blond of heb je liever een brunette?
‘Defenitely’ Blond! Uiteraard valt er bij het uitgaan wel eens een brunette uit de kast maar als ik terugkijk op mijn serieuze relaties zijn het eigenlijk alleen maar blonde meisjes geweest waarmee ik een relatie had.

thumb_IMG_7459_1024

Naast Geordie Shore ben je ook te zien geweest op MTV’s ‘Ex on the beach’. Als je mocht kiezen…wat geniet je voorkeur?
Sowieso Geordie Shore of wat had je gedacht? Geordie Shore zijn ondertussen echte vrienden waarmee ik een paar weken per jaar mee samenwoon, ga feesten, op reis ga, dingen meemaak,…. We zijn een hechte vriendengroep die voor elkaar door het vuur gaat. En dat het soms botst is normaal want onderschat het niet om met een 10-tal mensen samen te hokken in een loft. Toch gaan we voor elkaar door een vuur. Ik kijk altijd uit naar een nieuwe periode met de andere ‘Geordies’.

‘Ex on the beach’ is een ware ‘mindfuck’. Je zit op een toffe exotische locatie in een grote villa met verschillende vrijgezellen. Allemaal heel tof tot ze daar onverwacht ex-en beginnen binnensteken. Ik hoef je niet te vertellen dat de sfeer snel omslaat en dat jaloezie, intriges,…de bovenhand nemen van het onbezonnen, leuke avontuur dat je voor ogen had. Zeker als dan nog eens bovenkomt dat bepaalde jongens of meisjes binnen de groep wel meerdere ex-en hebben…zoals ik al zei…’Mindfuck’.

Je bent al een paar keer in de Antwerpse club ‘The Villa’ geweest. Maar als je moet kiezen tussen ‘The Villa’ en ‘Bijoux’ in ‘Geordie stad’ Newcastle…wat zal het worden?
Een moeilijke! Het zijn gewoon twee verschillende zaken. Bijoux is een bar waar je in veel gevallen eerst naartoe trekt alvorens je naar de echte club gaat. Je hebt daar bijvoorbeeld al een wodka-Red Bull voor 3 Pond ofzo…met andere woorden…de voordrink doe je in Bijoux maar als het echt om Clubben gaat kies ik resoluut voor ‘The Villa’!

Ze zullen het graag horen! Een laatste en misschien wel moeilijke…we weten, je hebt ze allebei…maar als je echt moet kiezen…een Ferrari of een Bently? 

Wooow…moeilijke…Als je op mijn leeftijd een Ferrari ziet denk je ‘Pretty’. Een Bentley is anders. Dat is comfortabel en veel meer een ‘statement’. Wanneer je iemand in een Bentley ziet rijden denk je: ‘Yup, die heeft het helemaal gemaakt’. Maar als ik moet kiezen, ga ik voor de Ferrari…de adrenaline rush die door je aderen stroomt als je het geluid van de motor achteraan in je nek hoort grommen en je plankgas geeft is onbeschrijfelijk. Maar eigenlijk hoef ik momenteel niet te kiezen want helaas heb ik mijn Bentley afgelopen week total loss gereden…

Ai, das minder. Iets anders…ik zie dat je je eigen kledinglijn, 11° draagt. Hier hebben we een match want ook ik draag momenteel ik ook onze eigen ‘Whatmatters’-lijn. Wat vind je ervan?
Haha, Don’t Hate, Appreciate! Top! Blijven doen! Wat misschien niemand weet is dat ik naast de programma’s op MTV ook een echte ondernemer ben. Ik heb 5 bedrijven en stel ongeveer 150 mensen tewerk. Mijn kledinglijn bijvoorbeeld laat ik in China maken en exporteer ik naar UK en verder. Ik ben bijvoorbeeld nu al bezig met de lijn voor volgende lente/zomer. Nu de stoffen, kleuren,…kiezen om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar is tegen het voorjaar. Een tip dat ik kan geven is, werk online. 85% wordt tegenwoordig (ook bij mij) online verkocht! Dat is niet de toekomst, dat is zelfs het nu!

thumb_IMG_7451_1024

Dan is het nu tijd om nog eentje te bestellen en wat te drinken denk ik! Bedankt voor het gesprek en de tijd…om het in ‘Geordie’-taal te zeggen…’WICKED’! En we gingen de nacht in… 

thumb_IMG_7464_1024

You May Also Like

Netflix dropt binnenkort docu rond The Notorious B.I.G.

Met niet vertoonde beelden van Biggie… The Notorious B.I.G, Biggie Smalls of gewoon Christopher Wallace is ...

Hip Hip Hoera Danira!

Een verjaardag die ze viert in een jacuzzi… Werken voor de VRT, ’t zit ...

MenStyle On Tour: Miss Exclusive 2020

Een jaarlijks uitje… Afgelopen weekend werd er opnieuw een Miss Exclusive gekroond en naar ...