Pink Ambition An-Katrien Casselman leeft op een roze wolk

Grote geheimen heeft onze redactie niet meer voor onze lezers. Open boek we zijn, gooien we soms (tegen beter weten in en ondanks door ons eigen lief herhaaldelijk op onze vingers getikt) ons hele privé-leven online. Onze column Wine, Dine & 69, onze slaapkamertips,…zitten steeds vol met gebeurtenissen en eigen ervaringen. Dit zorgt er natuurlijk wel voor dat alles heel persoonlijk en doorspekt blijft met het Whatmatters-DNA. Maar misschien hebben we nog een geheimpje dat niemand van ons weet. Aangezien wij heel weinig tijd hebben om TV te kijken en wij dit vooral doen tussen 12u en 2u ’s nachts, moeten we ecologisch met onze tijd omgaan en selecteren welke programma’s we willen zien. Naast het verplicht nummer, Het Journaal, schiet er dan ongeveer nog anderhalf uur over. En jawel…de rode knop op onze Digicorder nam altijd ‘Pink Ambition’ op, een realityreeks waarin vijf jonge, getalenteerde, mooie, maar vooral excentrieke en/of rijke vrouwen worden gevolgd. Jill, Freya, Yentl, Axelle en An-Katrien maken elk op hun manier de wereld wat rozer. We kunnen alvast niet wachten op de nieuwe reeks die vanaf 31 augustus uit de startblokken schiet. Wij namen de tijd om één ravissante Pink Lady alvast even aan de tand te voelen! An-Katrien Casselman…

8

Hallo schoonheid! Vertel eens…wie is An-Katrien Casselman?
Ik ben eigenlijk een vrij beschaamde en down-to-earth vrouw. Mijn man en ik stonden allebei even versteld als er aan mij gevraagd werd om in Pink Ambition mee te doen. Aan de andere kant is het ook wel te verstaan, aangezien ik heel wat zaken combineer. Ik ben leerkracht in het 3e leerjaar, heb mijn eigen kledinglijn en run een toch wel veel bezochte modeblog.

Leerkracht derde leerjaar? De papa’s kunnen alleen maar hopen dat hun zonen veel kwajongensstreken uithalen en op appèl bij de juf moeten komen….soit…hoe lang ben je al met bloggen bezig en hoe ben je erin gerold?
Mijn vriendinnen zeiden altijd dat ik zo’n aparte stijl had en dat dit écht wel moest gedeeld worden met de buitenwereld. Ik wist nooit goed hoe ik daaraan moest beginnen. Tijdens NYFW kwamen Dries en ik Aimee Song van de blog Song of Style tegen (toch wel één van de bekendere blogs ter wereld). Ik begon met haar te praten in de lobby van ons hotel. Over hoe zij begonnen was met bloggen en of ze tips had. Ze vertelde me toen: “Don’t ever overthink too much, just do I tand you’ll rock anyways’. Toen we terug thuiskwamen ben ik gewoon begonnen. Later dat jaar won ik de Zalando Blogger Award voor meest trouwe publiek (People’s choice). Sindsdien is mijn blog blijven groeien.

5

Mooi! Kevin, misschien moeten wij ook iets minder nadenken en erop los rocken! Belangrijke vraag natuurlijk…kan je er van leven?
Ik kan er niet van leven en dat is voor mij ook niet de bedoeling. Ik wil er gewoon van genieten en mijn eigen stijl met mijn volgers delen. Ik ben absoluut niet uit op gratis dingen, want vaak worden mij dingen aangeboden die helemaal niet bij mij passen. Ik ben er énorm selectief in. Ik vind het ook nog altijd het leukst om zelf gewoon gezellig te gaan shoppen en de dingen te kopen die ik echt wil. Naast bloggen speel ik ook piano. Al van toen ik 7 jaar was. Het ontspant me enorm en ik kan er ook heel creatief mee bezig zijn.

Owla, ook nog een pianovirtuose zeg! Wij hebben nog iets gemeen dan…ook ik kan de eerste tonen van Beethovens ‘Für Elise’ spelen…maar even weg van het ‘Fingerspitzengefühl’…Wat heeft het programma ‘Pink Ambition’ je bij gebracht?
Door mee te doen aan het programma ben ik vooral een ervaring rijker. Ik vond het heel tof om eens gedaan te hebben en zou het zo opnieuw doen.

7

Op TV komen heeft dikwijls ook zijn nadelen…Heb je vaak te maken met jaloezie en hoe ga je daar mee om?
Jaloerse mensen zullen er natuurlijk altijd zijn. Ik zie dat soms zelfs niet meer. Ik trek mij eigenlijk nooit veel aan van andere mensen die mij proberen neer te halen. Er is toch altijd een reden waarom ze dat doen… Ik weet wie ik ben en waarvoor ik sta en de mensen uit mijn dichte omgeving geven om mij en dat is het belangrijkste.

Klopt…Is dit ook iets dat vervat zit in je levensmotto?
No guts, no glory. Punt. (lacht)

Social Media is voor u uitermate belangrijk…waarom moeten ook onze mannelijke lezers jou volgen?
Voor de beste cadeau-ideetjes voor hun vriendin/date. (knipoog)  Zo kunnen ze zien wat er trending is en what women want.

Lap, die van ons leest mee, ik weet weeral wat te doen…een persoonlijk vraagje nu…wat heeft je man moeten doen om jou te verleiden en heb je nog must do’s voor onze mannelijke lezers?
Op onze eerste date heeft hij de meest heerlijke aardappelpuree klaargemaakt (zie grote aardappelfan). Dat was alvast een heel goeie start. Ik vind het heel belangrijk dat ik goed met mijn man kan praten en dat we toch wel een beetje dezelfde interesses delen. Die avond hebben we geen moment gezwegen en enorm goed gelachen. Humor (op hetzelfde niveau) vind ik toch ook een heel belangrijke. Een droogstoppel zou bij mij direct mogen vertrekken, haha. Daarnaast kunnen we het niet onder stoelen of banken steken dat Dries een héél knappe man is!

9

Een vrouw verleiden met puree…All credits to Dries want ik ken veel vrouwen die tegenwoordig de aardappelen links laten liggen! Wat is het meest bizarre/creepy/grappige voorstel dat je ooit gekregen hebt?
Ik kreeg enkele maanden geleden een mailtje binnen met de vraag of ik een vibrator wou promoten op mijn blog. Liever niet?!

Allez, een eigen Roze Pink Ambition vibrator-lijn, zou het niet verkopen onder jullie volgers? Wij kregen onlangs een voorstel om een reportage in een parenclub te draaien…hebben we ook rustig gepast. De Favo-vraagjes…Waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes? Wat is je favoriete zonde?
Tijdens het weekend zijn wij meestal in Brugge en daar gaan we altijd naar De Grilloir. In de zomer houden we ervan om op het gemak in een strandbar te zitten met vrienden (Indi Beach, Yssis strand, Monroe beach,…) Bij ons in de buurt gaan we meestal naar de kiekepot in Schilde, de Burgerij, Lucy Chang of de Agos!


Nice! Op die plaatsen kan je ook ons geregeld terugvinden. Een allerlaatste vraagje…Wat is je (Pink) ambitie of wat zijn je plannen naar de toekomst toe?
Mijn ambitie is om altijd even gelukkig te blijven. Daar slaag ik tot nu toe nog altijd in. (lacht) Ik zou het super vinden als mijn kledinglijn blijft groeien zoals het momenteel doet. Op vlak van bloggen hoop ik gewoon altijd mijn volgers te blijven inspireren met mijn persoonlijke stijl!

Blijf gelukkig en blijf ons en onze vrouwen maar inspireren! Alvast bedankt voor de tijd die we je in je drukke bezigheden hebben ontnomen en alvast heel veel succes in alles wat je doet! Wensen jullie deze Pink Ambition-ster ook te volgen? Doe dit dan via InstagramFacebook of via de pagina van Pink ambition. Een must-follow! Doen!!! 

3

You May Also Like

MenStyle On Tour: Autosalon Brussel met Tendens TV (Video)

Whatmatters vs Leylah Alliet The Brussels Motor Show wordt vandaag afgesloten en uiteraard kon ...

Waaghals Mister C. op jacht naar spookboten!

Laat me misschien eerst en vooral starten met een bericht, gericht aan alle mensen ...