Meer dan enkel Pink Ambitions…Jill De Greef

Kom, we geven het gewoon toe! Ook wij zappen al eens naar VIJF en blijven met plezier hangen wanneer de meiden van Pink Ambition ons scherm vullen. Jill De Greef is niet de eerste die komt piepen op onze site maar we moeten toegeven dat zij misschien wel, zonder afbreuk te doen aan de anderen, wel één van de gezelligste gesprekspartners was die we hebben gehad. Hoewel…het zijn gewoon stuk voor stuk toffe madammen die bezig zijn met mode en zich te pletter amuseren en er nog voor betaald worden ook. Gewoon een veel betere versie, ook om naar te kijken, dan uw twee adonissen bij Whatmatters. Wij zijn dan ook niet te beroerd om ons nederig op te stellen en op ons knieën te vragen of we wat vragen mogen afvuren…en zoals we eerder al zeiden…deze toffe madammen maken er geen probleem van en nodigen ons dan ook graag uit…vandaag, Jill De Greef…een portret!

wrgugw9ds3asymrfmii27g_thumb_55c1

Hallo Jill, voor zij die u nog niet kennen…stel je eens even kort voor?
Ik ben Jill, 27 jaar uit Antwerpen, oorspronkelijk kom ik uit Nederland en om specifieker te zijn…Den Bosch.  Ik ben een mode-addict, heb een eigen winkel gehad…eigenlijk ben ik gewoon full-time met mode bezig.

e2g8hj1siku5ldcwyppg_thumb_55c8

Wij kennen je uit het VIJF-programma Pink Ambition…hoe zijn zij bij u terecht gekomen?
Via vrienden zijn ze bij mij terechtgekomen. Ze hebben me gebeld en gevraagd of ik graag wilde meedoen. ik heb in het begin de boot afgehouden en heb er dan ook drie maanden over nagedacht. Na wat gesprekken met mijn ouders en vrienden heb ik beslist ervoor te gaan. Je leeft maar één keer en ondanks mijn cameravrees ben ik toch in het avontuur gestapt!

qdyugpydqp2wdctpbgaka_thumb_55c2

We hebben ondertussen twee seizoenen bekeken…komt er ook een derde?
Neen, er komt geen derde seizoen. Pink Ambition is einde verhaal! Nu is het terug de beurt aan ‘Astrid in Wonderland’!

Astrid zeg…jaren heb ik met ‘The Lau’ op de voetbal ons weekend ‘ingepilst’…maar het gaat hier over u nu…wil je nog iets met tv doen?
Ja, hierin wil ik zeker verder blijven doen. Mogelijks komen er nog wel opportuniteiten aan maar hier kan ik voorlopig nog niets over zeggen.

cmhfkkzsaemsgrxh99a_thumb_55c0

Komaan Jill…ook niet fluisterend in ons oor? Wij kunnen zwijgen! Misschien wel een vrij directe vraag…Kan je ervan leven of doe je nog iets anders?
Ik heb nog een eigen lijn, Kill Jill en ik open samen met An-Katrien een Pop-Up Store tussen 12 en 19 december in de Kronenburgstraat in Antwerpen. Verder doe ik veel modeshows, onder andere voor Bobo in Tremelo en maak ik reclame via mijn Instagram.

vvfmcvduqo2x3kazfbzd0g_thumb_55b8

Een echte onderneemster. Veel meer dan het door VIJF in eerste instantie afgeschilderd meisje dat leeft op kap van kapitaalkrachtige ouders.
Klopt! Dit vond ik ook het minst leuke van allemaal. Ik heb veel meer in mijn mars en was wel wat teleurgesteld dat ik in het eerste seizoen zo in beeld ben gebracht. Ik heb dat ook laten weten aan VIJF! Ik heb dan ook begrip dat mensen kritisch naar mij keken. Mensen die mij wel van dichtbij kenden, wisten hoe de vork in de steel zat en ik ben dan ook blij dat VIJF in het tweede seizoen een veel beter en juister beeld van me hebben uitgezonden. Al die kritiek heeft we wel gesterkt en ik kan er best wel mee leven. Als je in de spotlights staat, moet je dit kunnen verdragen.

vdgrbjiwthu2nmvh6skag_thumb_55c4

Het minst leuke hebben we dus gehad…wat was dan wél het leukste?
Alles aan Pink Ambition was tof! Freya was mijn allerbeste vriendin en we zijn nog meer naar elkaar toe gegroeid. We zijn echt close geworden. Ook de mensen van de productie (cameraploeg,…) zijn allemaal vrienden geworden en we zoeken elkaar buiten het werk ook nog wel vaak op! Toffe bende!

utw1ogj9tnm7efpezj6kzw_thumb_55c5

Je bent nu een BV…
Goh, ik voel me niet echt een BV hoor!  Het positieve aan bekend zijn is het gevoel te hebben dat je mensen inspireert. Vooral de jonge tienermeisjes kijken naar je op, vragen handtekening en willen met je op de foto. Ik vind dat allemaal heel leuk en het kost me ook geen moeite om hier tijd voor vrij te maken. Ik merk ook dat dit deze meisjes echt gelukkig maakt en daar doe je het dan ook een stuk voor!

fhkyjtdbseuugthjd6pl3w_thumb_55c6

Qua volgers kunnen we nog veel van je leren…je hebt momenteel 35.000 volgers op Instagram…waarom moeten we je hierop volgen?
Ik wil mensen inspireren met mijn kleding, leuke outfits en accessoires,  toffe nieuwe adresjes,…als dit je interesseert, mag (niets moet) je me volgen!

Doen we! Heb je een levensmotto?
“Always think positive!’, ook als het even slecht gaat. Alles komt goed!

oy76ubgtigs1s4w2xgyg_thumb_55b9

Een persoonlijk vraagje nu…je hebt een vriend…hoe heeft hij deze knapperd kunnen verleiden?
Het is een echte man! Hij steunt me op elk vlak, heeft zelf ambities en niet onbelangrijk, hij is erg lief! Ik vind het heel belangrijk dat de man voor je zorgt. Ik kijk ook altijd naar de toekomst en vandaar ik ook een stabiele relatie ambieer. Ik kan zeggen dat ik nu wel gevonden heb wat ik in een relatie zoek!

xvpvabrksm2cyfgqm9wgoq_thumb_55bd

De Favo-vraagjes dan…wat zijn uw favoriete plaatsjes voor een hapje, drankje en stapje
Ago’s in Schilde vind ik alvast top. Verder kan je me wel vinden op het ‘Zuid’ in Antwerpen bij Ferrier 30 of Civilta Del Bere. Maar als ik echt mag kiezen ga ik verder en het liefst in het buitenland. Ik hou ervan nieuwe plaatsjes te ontdekken. Dit kan in Amsterdam zijn, Parijs, mijn geboortestad Den Bosch…Costes Hotel in Parijs bijvoorbeeld is een topadresje!

n25bvxnas7mspicjn1pqda_thumb_55bb

Mooi! Dat zetten we nog even op onze bucket list! Een allerlaatste vraagje nog…Wat zijn je (Pink) ambities nog?
Verder gaan in de mode, mijn eigen kledinglijn verder uitbouwen en verder gaan in de styling of als styliste.

Met deze referenties kan dit nooit een probleem zijn. We wensen je alvast heel veel succes in alles wat je nog verder onderneemt en bedankt voor de toffe babbel! Wensen jullie ook de Pink Ambitions van Jill te blijven volgen, neem dan zeker een kijkje op haar Instagram en neem zeker ook eens een kijkje op de website van haar eigen kledinglijn KILL JILL! Doen! 

unspecified-1

Bron foto’s: Instagram, De Prycker Emmanuel

You May Also Like

MenStyle On Tour: Op pad in een ASL Private Jet

Wij waren er gewoon bij… Wie vorige week onze artikels heeft gelezen, heeft sowieso ...

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 1

Gangsters …. Sla de krant (of de digitale versie of TV of eender welk ...

MenStyle on Tour: Bowers & Wilkins

Hey Jens, goesting in een tripje met Bowers & Wilkins? Mijn aandacht was direct ...