MenStyle On Tour: Miss Exclusive 2020

Een jaarlijks uitje…

Afgelopen weekend werd er opnieuw een Miss Exclusive gekroond en naar jaarlijkse traditie wilden we dit spektakel absoluut niet ‘missen’ (heb je hem?). Niet alleen voor het mooi vrouwvolk maar ook omdat wij, in tegenstelling tot Miss België, door de organisatie ook zoals steeds in de watten gelegd worden. Geen afstandse container met broodjes kip curry en een pintje zoals het (groter) broertje Miss België, wel een heerlijke driegangendiner in het Grand Casino van Knokke. Of we zo een beetje subjectiever ingesteld zijn? Het zou best kunnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miss Exclusive (@missexclusiveofficial) op

Soit, echt in detail vergelijken gaan we vandaag niet doen, dat hebben we vorig jaar al eens gedaan. De show op zich, die live op TV PLUS was en die je HIER nog eens integraal kan herbekijken, was in ieder geval iets korter, maar zeker niet met minder spektakel, tenzij je verwachtte dat er missen de trappen of een BH ‘misten’. Dan was je bij Miss Exclusive aan het verkeerde adres want alles verliep perfect. Hoewel? Het beste en grappigste moment was in één van de vragenrondes door presentatrice, en oh ironie Miss België der Miss Belgiës Veronique De Kock, waar een misskandidate het over Australië had. Dat na de bosbranden ook de regen daar zorgde voor veel ‘hagelslag’ deed de hele zaal even schateren. En over ‘hagelslag’ en bij uitbreiding chocolade gesproken… als we zien (in de vele tussenfilmpjes) hoeveel donuts de kandidaten de laatste maanden naar binnenspeelden, vinden we het al een hele prestatie dat ze de bikinironde zo vlotjes overleven.

Wie netjes alle rondes overleefde en uiteindelijk met het felbegeerd kroontje, dat tot dan op het hoofd van de erg ravissante en übersympathieke Caro Van Gorp stond, ging lopen was Kimbery Bosman, een 22-jarige knappe studente systeem en netwerkbeheer met Filipijnse roots uit Melsele. Zij zal als nieuwe Miss Exclusive en bij uitbreiding ook Miss Earth tijdens haar regerende jaar voornamelijk de focus leggen op het sensibiliseren en motiveren van onze jeugd. Dit door middel van een interactief spel dat zij zal presenteren tijdens haar schooltours om zo mensen bewust te maken van de problematiek die zich afspeelt op onze aarde met betrekking tot ons milieu en klimaat. Kimbery wil de Filipijnse visie over brengen naar België waar je van kinds af aan al geschoold word rond dit topic.

Kimbery, zeker ook één van de topfavorieten bij de jury, waaronder ‘De Mol’-winnaar Axel, Koen Crucke, DJ en model Lotte Feyen en onze kameraad en vaste P-Magazine-fotograaf Filip Moerman, speelt binnenkort ook een kleine thuismatch in haar deelname aan Miss Earth die doorgaat in haar thuisland.

Een interview met de winnares zijn we aan het regelen en mag je binnenkort zeker verwachten!

Credits:
– Miss Exclusive (C.Feys & Rene Plasschaert)
– Whatmatters

You May Also Like

MenStyle On Tour: Opening Billionaire Store Amsterdam

Een nieuwe hotspot in de PC Hooftstraat, dé exclusiefste winkelstraat in Nederland… Uitnodigingen en ...

MenStyle On Tour: Brussels Motor Show 2023

Na twee virusjaren is het beestje getemd en mogen alle registers nog eens open ...

Eén tegen één met Domien Loubry

Er zijn niet zo gek veel mannelijke stijliconen binnen onze landsgrenzen, laat staan dat ...