Tegen dit verjaardagscadeau zegt een man nooit nee

Tips voor onze vrouwelijke lezers…

We hebben onze analytics even bekeken en zij het een beetje verrassend, ook dames zijn blijkbaar fan van Whatmatters. Is het omdat ze stiekem willen zien naar welke schoonheden ze hier komen loeren? Omdat ze willen weten wat er in een mans hoofd omgaat? Welke toys for boys een hot item zijn? Wél dames, vandaag gaan we jullie helpen. Ongetwijfeld verjaart jouw rekel ooit nog wel eens en geven we je nu wat tips. Aan die rekels, met plezier gedaan…

Soit, dames…je wilt dat het beter is dan alles wat zijn ex ooit voor hem heeft gedaan? Hoe kan je in godsnaam iets verzinnen dat zo spectaculair is dat hij van zijn sokken wordt geblazen? Jouw vriendinnen hebben er allemaal sowieso prachtige ideeën over, maar als je heel eerlijk bent hebben ze geen idee waarover ze praten. Ze weten niet wat jouw man leuk vindt, en je weet dat hij een hekel heeft aan kaarsen en klef gedoe.

1 Bamboo boxershort

“Amai mijn kl****”, is een uitdrukking die menig man gebruikt. Vaak is er helemaal niets mis met het scrotum, maar de kreet is er wel uitgeflapt. Met goede en ecologische bamboo boxershort heeft hij al helemaal geen reden meer om deze kreet uit te stoten. Niet alleen zitten ze lekker, jij bent, en bij uitbreiding hij, is dus ook nog eens ecologisch verantwoord bezig. Mooi meegenomen toch?

2 Wedstrijdtickets

Hij houdt van voetbal? Is hij jaloers op de backhand van Roger Federer? Heeft hij altijd eens een basketbalwedstrijd willen zien van zijn favoriete basketbalploeg? Of is hij helemaal in de ban van Max Verstappen of F1 en Ferrari-sensatie Charles Leclerc? Zoek zijn favoriete ploeg en/of sport uit en bestel twee tickets. Feit dat je samen met hem zijn favoriete ploeg, team of sporter wilt gaan aanmoedigen doet hij een jaar lang uit jouw hand eten. Extra tip…in combinatie met een (buitenlands) tripje, we denken aan Londen (Chelsea), Parijs (Roland Garros), New York (Knicks) of Spa-Francorchamps maak je het helemaal af!

3 Slip- driftcursus

Toegegeven, onze rechterpedaal platdrukken, kunnen we. Maar kunnen we ook deftig remmen en obstakels vermijden in een crisissituatie? Laat duidelijk zijn dat elke man met een beetje voorliefde voor (snelle) wagens het ook absoluut ziet zitten om deze schuivend een bocht door te jagen. Maar om dit veilig en gecontroleerd te kunnen, kan je best gaan voor een slip- en/of driftcursus. premium merken als BMW, Porsche, Audi,… bieden dit sowieso aan. Niet bepaald goedkoop maar dat is een tripje naar het buitenland ook niet, wel?

Foto’s: Pixabay/BMW/Bamboo Basics

 

You May Also Like

125 jaar oud Antwerps koffiemerk blijft innoveren

Koffie nodig tijdens het kamperen?  Heb jij vakantie en ga jij kamperen? Of ben ...

Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor ...