Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt?
“Jens, heb je het reclameblaadje van den Aldi gezien? Er staat daar een goeie houtskoolbarbecue in voor geen geld!” Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat die BBQ uit het folderblaadje zeker geen slechte deal is daar we hetzelfde model al eens meermaals getest en goed bevonden hebben bij vrienden…maar toch. Eigenwijs ik ben, laat ik de aanbieding voor wat het is en beloof aan het thuisfront op zoek te gaan naar een goede en voor mezelf vooral  een stoere en mannelijke bbq!


Lang heeft de zoektocht niet geduurd. Toen we de Barbecook Edson in het vizier kregen wisten we direct dat dit spul hetgeen was we in onze tuin willen zien staan. Dankzij zijn regelbare luchttoevoer en het verstelbaar rooster wordt grillen met deze houtskoolbarbecue met Quickstart systeem een fluitje van een cent. Gemak, controle, een goed vuur en veiligheid zijn dan ook de kernwaarden die een Barbecook typeren.

De Edson, met de looks van een olievat, is een flinke en brute kerel…heet vanbinnen en koel vanbuiten, kortom mannelijk in al z’n eigenschappen. Na het grillen, kan je hem in een knip omtoveren tot robuuste bartafel door de afdekklep erop te zetten. Ideaal om na het grillen met je maten er nog gauw een paar biertjes tegenaan te gooien en komende maand met maten wat matchen van onze Rode Duivels op het WK mee te pikken.

Wij zijn alvast benieuwd of ze voor het komende WK opnieuw een speciale versie op de markt brengen. Twee jaar geleden tijdens het EK was er een tricolore versie die de show stal. We kregen toen van de rekels van Barbecook een uitdaging (die letterlijk en figuurlijk in het water viel) voorgeschoteld om er eentje mee naar huis te pakken…zouden ze ons nog kennen? De Barbecook Edson zou alvast niet misstaan in onze nieuwe crib inclusief volledig nieuw aangelegde tuin! Hint Hint!

Credits: Barbecook

You May Also Like

Tag Heuer eert Ayrton Senna met fijn klokje

Een legende… Rebellen in hart en nieren, Ayrton Senna en Steve McQueen. Deze Tag ...

SodaStream, jouw hulpmiddel tegen uitdroging tijdens warme zomerdagen

En nu hopen op dat echte zomerweer… We hebben nog niet veel geluk gehad ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...