Te koop: Porsche uit Bad Boys

Bad Boys, Bad Boys, What you gonna do? 

Wie Bad Boys zegt, zegt Will Smith, Martin Lawrence en zelfs de Belgische broers Adil El Arbi en Bilall Fallah die zowaar de derde film op hun regieconto mogen schrijven. De allereerste van deze reeks komische actiefilms ging in 1995 in première en gaat overeen diefstal van 100 miljoen dollar aan heroïne uit het politiebureau van Miami. Rechercheurs Mike Lowry (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) moeten de zaak oplossen en ze vervoeren zich in stijl, met een 360 pk sterke Porsche 911 (964) Turbo, inclusief uitgebouwde wielkasten en ‘Whale Tail’-spoiler.

Klein wist-je-datje… het was eigenlijk de auto van regisseur Michael Bay. “De studio wilde geen auto huren en we hadden het geld niet om er een te huren. En Porsche wilde de film niet steunen“, aldus de regisseur.

Wél, deze wagen, inclusief echtheidscertificaat, wordt in januari geveild met ondertussen ‘slechts’ 55.034 kilometers op de teller. Wie de prijzen van oude Porsches wat volgt, weet dat dit exemplaar wel eens door het dak kan schieten. Bedragen van 200.000 en meer zijn geen uitzondering en wetende dat dit om een bekend prijsbeest gaat, kan dit wel eens een veelvoud hiervan worden.

Bieden kan HIER.

You May Also Like

Wordt stoeipoes Liese dé ster in Big Brother 2021

Pure nostalgie Alles komt terug. Wat twintig jaar geleden een hype was, komt zonder ...

Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, hunkert naar liveoptredens (Interview)

Met de nieuwe plaat ‘Straks is ook goed’ onder de arm beloven de eerste ...

Eerste tests Porsche Taycan unaniem: Dit is de Tesla-Killer

Alle details worden binnen één maand onthuld… Niettegenstaande konden de heren van het erg ...