Te koop: Porsche uit Bad Boys

Bad Boys, Bad Boys, What you gonna do? 

Wie Bad Boys zegt, zegt Will Smith, Martin Lawrence en zelfs de Belgische broers Adil El Arbi en Bilall Fallah die zowaar de derde film op hun regieconto mogen schrijven. De allereerste van deze reeks komische actiefilms ging in 1995 in première en gaat overeen diefstal van 100 miljoen dollar aan heroïne uit het politiebureau van Miami. Rechercheurs Mike Lowry (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) moeten de zaak oplossen en ze vervoeren zich in stijl, met een 360 pk sterke Porsche 911 (964) Turbo, inclusief uitgebouwde wielkasten en ‘Whale Tail’-spoiler.

Klein wist-je-datje… het was eigenlijk de auto van regisseur Michael Bay. “De studio wilde geen auto huren en we hadden het geld niet om er een te huren. En Porsche wilde de film niet steunen“, aldus de regisseur.

Wél, deze wagen, inclusief echtheidscertificaat, wordt in januari geveild met ondertussen ‘slechts’ 55.034 kilometers op de teller. Wie de prijzen van oude Porsches wat volgt, weet dat dit exemplaar wel eens door het dak kan schieten. Bedragen van 200.000 en meer zijn geen uitzondering en wetende dat dit om een bekend prijsbeest gaat, kan dit wel eens een veelvoud hiervan worden.

Bieden kan HIER.

You May Also Like

Een BMW M760 LI V12 met Rolls-allures

25 stuks aan 330.000 euro per stuk Wie een BMW-dealer binnenstapt en op zoek ...

Hier zijn de foto’s van de allereerste BMW iX

En binnenkort de eerste test? We mochten al een demo van de iX aanschouwen ...

Hier is de langverwachte Mercedes EQS

Of zowat de 100% elektrische S-Klasse Na lang lang wachten en het creëren van ...