Warner Bros lost onverwacht nieuwe beelden van The Batman

Een extra kerstcadeautje

Voor wie vol ongeduld zit te wachten op The Batman hebben we goed nieuws. Warner Bros loste onverwacht nog extra beelden van de film die in maart de kassa moet doen rinkelen. In deze nieuwe beelden, The Bat and The Cat genoemd zien we Batman, gespeeld door Robbert Pattinson de krachten bundelen met Catwoman, gespeeld door een voortreffelijke Zoë Kravitz. Zal het ze lukken om Gotham City te verlossen van Riddler (Paul Dano) en eindelijk een veilige stad te maken? Of zijn er nog andere bad guys aan zet?

Dat zou best kunnen want met andere sterre als Andy Serkis als butler Alfred, Colin Farrell als The Penguin en John Turturro als maffiabaas Carmine Falcone zijn er genoeg personages aan zet om er een hete strijd in Gotham City van te maken.  

Onze stoel in de bioscoop is alvast gereserveerd… als we mogen natuurlijk.

You May Also Like

ik-oplichter

Ik … oplichter – part 2

Vorige week maakten we bij Whatmatters kennis met Tony, een op eerste zicht coole ...

Te koop: Porsche uit Bad Boys

Bad Boys, Bad Boys, What you gonna do?  Wie Bad Boys zegt, zegt Will ...

MenStyle Real Estate: Beverly Hills Mansion van Drake ($65.000.000)

Met de glimlach afgerekend? Aubrey ‘Drake’ Graham heeft het op zijn 35 lekker voor ...