Kamperen met een Skoda Enyaq? Dat doe je met een Enyaq FestEval

Laat Pukkelpop, WeCanDance of Kamping Kitsch maar komen 

Roadtrippen met een elektrische auto? Het blijft geen makkelijk gegeven. Dat bewezen onze vrolijke vrienden Kenneth Dée en Lars Goossens die het voor een VTM/HLN-reportage al eens deden met een Ford Mustang Mach-E, en een rijbereik 480 km, en een Peugeot e-208 wiens autonomie nog niet eens de helft is.

En kamperen? Nog moeilijker want ondertussen zijn campinguitbaters ook niet echt tuk op kampeerders die hun elektrische wagens (gratis) opladen aan laadinfrastructuur dat eerder bedoeld is voor caravans of mobilhomes.

Tot nu want wat dacht je van de Skoda Enyaq FestEval? Skoda transformeerde samen met het Tsjechische bedrijf Egoe een elektrische Enyaq iV tot de FestEval. De naam verklapt het half, het wordt uw ideale reispartner voor bijvoorbeeld een meerdaags bezoek aan een festival.

Zo past er een kampeerbox in het bagagecompartiment van de Skoda Enyaq met daarin opklapstoeltjes, een uitschuifbare tafel (wat tegelijk ook kan gebruikt worden als bed) en een mobiele gootsteen mét kraan, kookgerei, een ventilator op zonne-energie, beddengoed én een zaklamp.

En wie nu denkt… we kunnen maar met z’n twee weg is eraan voor de moeite. Bovenop de FestEval kan je nog eens twee personen wegmoffelen in een daktent. En nu maar hopen dat de vering het bruut geweld van twee koppels uitzinnige festivalgangers aankunnen.

 

You May Also Like

Deze nieuwe Porsche GT3 RS is een ode aan 50 jaar RS

Ok, waar kunnen hem bestellen?  Vijftig jaar geleden kwam de eerste RS op de ...

BMW Vision Neue Klasse X: een voorsmaakje van BMW’s toekomst

De volgende iX3?  Wie het nieuws bij BMW wat volgt heeft ongetwijfeld de Vision ...

BELL & ROSS presenteert: BR 05 Blue Gold

When you’re going for Gold De BR05, de nieuwste toevoeging aan de collectie, is ...